o pletenje

 

Turtlenecks povezana predvsem viskozen

General, praktična, elegantna turtlenecks vendar vedno  Za večino žensk, turtlenecks so najpogostejša stvar, ki je potreben in praktičen. Turtlenecks povezane posebne viskozne oblekoV naši državi, pogosto turtlenecks nosite v mrzlem vremenu, v kombinaciji s puloverji in puloverji, kar ustvarja dodatno zaščito pred mrazom.

Ampak znani oblikovalci klic na nas, da zdravljenje ni tako pristranski, da je predmet ženska oblačila, meni, da puli je zelo zanimiva stvar, ki daje možnost za manifestacijo svoje domišljije.  V zadnjem kaže turtlenecks so vključeni v zbiranje takih hiš mode  kot Chloe, Givenchy, Chanel  . Pokazali občinstvo, kako je mogoče elegantno in elegantne obleke, ustvarjena s pomočjo potapljačev.

Posebnost potapljačev je visok ovratnik ki se gladko prilega vratu. Gate turtlenecks, ponavadi se lahko obrnete dvakrat ali trikrat, kar je zelo priročno, če ste, na primer ne nosijo rute, in šale. sestavni del moških in ženskih oblačil turtlenecks so približno v sredini prejšnjega stoletja.

Velik del kredita pripada Pierre Cardin, streljanje v zbirko 50-ih, ki so bili predstavljeni turtlenecks  Povezanih s posebnim viskozen.  Do takrat pa so bili bolj pogosti med piloti in športniki.  Prvič, puli nosili navado dandies in ženske, med katerimi so bili mnogi znani igralci, pisatelji, umetniki in pevci.

Naprej in običajni ljudje začeli, da se postopoma uporabljajo za predmet oblačil, bolj in bolj ceniti njene različne prednosti. In to se je zgodilo tako tiho, da turtlenecks postala rezanih priročno stvar, vendar brez kakršnega koli je bila privlačna.  Zdaj modni strokovnjaki močno priporočamo, da ženske pozorni na puli, in videli, kako lahko eleganten in eleganten videz biti model dobre blagovne znamke.

Puli je lahko del vaše poslovne slike, ta stvar je kot nalašč za oblikovanje urada stil! Turtlenecks šivanje skoraj vse materiale, naravna in umetna.  Modeli so izdelane iz materialov, z dodatkom umetnih vlaken, fit boljši od oblike njenih tesno lepilne lastnosti in poudarjajo harmonijo.

Lahko predstavniki lepe polovica človeštva storiti, da bi različne puli design z nakit in nakit.  Ogrlice, obeski, zapestnice, broške bodo dodali izvirnost koli model. Nekatere blagovne znamke proizvajajo puli, že okrašena z vsemi vrstami elementov. To je lahko čipke, paetki, kroglice.

Biti ženske vedno zavedati, da bi lahko tudi navaden puli v rokah usposobljenih oblikovalec in drzno eksperimentator spremeni v delo modnih umetnosti. Na podlagi gradiva www.wildberries.ru

Podobni Prispevkov:
  1. openwork

obleko