o pletenje

 

Kvačkane jopico

Jacket kvačkanje.  Starost: 6-9 mesecev.  Vrste zanke: zrak zanke (VP) v oddelku tipa kavelj, ga vrgel na nit in razširiti preko oddelek sc (člen w / n): kavelj za uvedbo n . p verige ali manj. in pripravi nov odstavek, zgrabi preje in pletene 2 STS na kavelj naenkrat. Style z yo (v. s / n): da kavelj yo, ga vnesite v delu verige in potegnite nov odstavek, točka 3 na kljuko pletene parov v 2 urah.

Olajšave kolone z yo, obraz (relefn. Art. S / n, ljudje.) Plesti st. s / n, teče svojo umetnost. s / n p nižji. s posamezniki. strani izn. eni strani.  Flagellum: shema.  Gostota pletenja: 10 cm = 25 §  Job Description Back: dial veriga od 65 let. oddelek in pletene, izmenično 1 str of Art. s / n in 1 str of Art. b / n.

Na višini 22 cm preje filamenti iz kontrastne barve predstaviti armhole in plesti naravnost. Na skupni višini 33 cm do konca pletenje.  Desno spredaj kos: rezultat 35 v verigi. oddelek in pletene, porazdeljeno oznako odstavka. način: 10 strani, kjer se izmenjujejo str Cardigan kvačkanih loopart. s / n in 1 str of Art. w / n, 5. odstavek v okviru sheme (vleko), 7 strani, kjer se izmenjujejo str of Art. s / n in 1 str of Art. w / n, 5. odstavek v okviru sheme (vleko), in 8 na, izmenično, 1 str of Art. s / n in 1 str of Art. b / n.  Na višini 22 cm filamentne preje nasprotujočih armhole barvni karti.

Na višini 29 cm od začetka pletenje blizu cut-grlo na vsaki strani 5 STS, 2-krat in 3 STS 2 krat 2 n. Na splošno višino 33 cm do konca pletenje.  Levi sprednji del: Pletene simetrično desno polico.  Sleeves: Earn verige 43. na, pletene, izmenično 1 str of Art. s / n in 1 str of Art. b / n in dodal, na obeh straneh v vsaki strani 4-m 6 krat 1 st = 55 n.  Na skupni višini 22 cm do konca pletenje.

Collar: veriga tipa 60. na, pletene, izmenično 1 str of Art. s / n in 1 str of Art. b / n in dodal, na obeh straneh vsake strani 2-m 3-krat s 1 točka = 66 n. skupna višina 6 cm do konca pletenje.  Skupščina: to šivi, šivati ​​rokavi v izrezih za roke in šivanje ovratnik z izrezom. Vse izdelke, vključno z ovratnik, kravata 1 str of Art. b / n.

Na desni polici za šivanje na gumbe: prvi približno 1 cm od dna in do približno 1 cm od vrha, ostalo enakomerno.  Uporaba kot zanka luknjo v vzorec. končnega izdelka je, da navlažite in pustite, da se posuši. Na podlagi gradiva

yo, kavelj, vzorec, sistem, yo, loop