o pletenje

 

Knitting puloverji

Jersey loop

dres dolžine 75 cm in 124 cm obod zahteva 1000 gramov preje, zadrge (68 cm) in napere № 6.  Knitting puloverji, opravlja več vzorcev. Elastic pleteni puloverji, kot sledi: 1. seriji do nadomestnega zanke in k2 2 - Žuborenje.  2. vrsti in 4. - obraza obraza zanke pletene več, in Žuborenje - torej, več kot Žuborenje.

Tretji niz je treba pletene, kot sledi: tie premaknilo v levo k2 zanko, nato pa Žuborenje two provyazyvayut zanke, k2.  Po tem vzorcu se ponovi s 3-4 vrstic, itd  Performing pletenje puloverji, rebrast vzorec na pleteni, kot sledi: k2 nadomestni zanke in 4 Žuborenje.  Sprednja stran - pletene obraz zanke Wrong - Žuborenje.

In na napačni premazov na plesti - Žuborenje STS na sprednji strani in spredaj - na napačni strani.  Pojdi neposredno na dres. Pletilni jopiči začeti od zadaj: 100 dial zanke in 7 cm pletene elastično. Po tem jersey gre rebrasti vzorec. V prvi vrsti je treba dodati enakomerno four zanke.

Ko knit 72 cm je treba, da bi ustvarili linijo usta zaprta v sredini 32 zank. Po tem še vedno potrebujejo za čiščenje na zanko dvakrat vsako v drugi vrsti. In vsi ostali zanke v bližini, ko izdelek doseže višino 75 cm  Levo puloverji polico fit takole: najprej morate dial 56 zank, in pletene isti vzorec, kot nazaj.

Ko pletene 69 cm, razrezani v obliki line zapreti zanke 18 na levem robu. In potem blizu zanke na 4-krat v vsaki drugi vrsti.  Tako kot hrbet, ramena morajo tie do višine 75 cm  Pravica polica suknjič je zrcalna slika levo, tako da ji in plesti.

Sleeve pleteni puloverji na naslednji način: je treba povezati ramena, nato pa levo in desno, da pridobi 70 zanke in 28 cm pletene rebrasti vzorec. V vsako vrstico 14 na robovih zanke zanke 7-krat zmanjšati, dokler je 56 zank.  Zadnji korak Jersey - graditi. Najprej morate povezati zanko, nato skozi izrez za klicanje 96 zank, 6 cm in višino tie potiskane gume stand-up ovratnik.

Potem žico stranske šive, rokavi in ​​vstavi zadrgo. Na podlagi gradiva www.herwish.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Rib pletene, yo, traja

pleteni puloverji, vzorec, zanke, igle, pletenje