o pletenje

 

Jerseyspoke stilu 40ih letih

Jersey-kraki stilu 40-tih je, pritrjena na lok, z naborki na ramenih in lep gumbi satena je točno tisto, kar iščete.  Stopnja pleteni puloverji pletenja: naslednji korak v pletenje.  Majice Velikost: 46. Kako plesti Sweatshirts napere.

Potrebovali boste: 400g preje "avstralskega merinos della Filati King z Filtes" zeleno, igle № 3,5 in 4, preje iglo z zaobljenimi namen in 3 gumbi, ki s saten.  Na igle: votle gumi (določeno in fiksno), gumi 1 / 1, prednjo površino. Needle: pletene stitch za zaščito votlih dlesni.  Shema pletenje naper puloverji. GOSTOTA pletenje  § 22 x 30 str = 10 x 10 cm, povezan z napere na sprednjih številka 4 šiv.

Kako pleteni puloverji napere. Nazaj.  № 3,5-govoril tip 94 STS in plesti vložek za 6 rubljev. votlo elastiko in str gume-Coy 1 / 1 (skupaj = 1,5 cm).  Nadaljevati delo, pletenje № 4 osebe. gladkost.

Na obeh straneh odvzeti po prvem in pred zadnji element v vsaki strani 8-m 3-krat 1 st, 2 STS provyazyvaya desno ob sprednji, levi in ​​ki preprosto Sveder. Na višini 13 cm od inlay Was (p = 40). Dodanimi na obe strani po prvi in ​​pred zadnji element v vsaki strani 30-m 2-krat za 1 točko, ki opravljajo poleg ene vmesne (= k1. Twisted del žice).

Na višini 30 cm od vložkom (p = 90.) Izhod na obeh straneh za izrezih za roke na vsaki strani 2-m 1 na 4 STS, 2-krat na 2, 2-krat za 1 točko na višini 19 cm od začetka izrezih za roke (p = 56). Zaprite preostalih 72 n.  Shema pletenje naper puloverji.  Desni polici.  № 3,5-govoril tip 48 STS in plesti vložek za 6 rubljev. votlo elastiko in str Rib 1 / 1 (skupaj = 1,5 cm). Nadaljevati delo, pletenje № 4 osebe. gladkost.

Left, da odvzame, preden zadnji element v vsaki strani 8-m 3-krat v enem odstavku, ki opravljajo enostavne Sveder. Na višini 13 cm od inlay Was (p = 40). Dodal na levo pred zadnji element v vsaki strani 30-m 2-krat 1 točka z izvajanjem dodatkom eno vmesno (1 oseb. Sveder prečrtati). Na višini 30 cm od vložkom (p = 90). Exit levo za izrezih za roke na vsaki strani 2-m 1 na 4 STS, 2-krat  2 STS, 2-krat za 1 točko na višini 19 cm od armhole (p = 56). Zaprite preostalih 37 odst  Shema pletenje naper puloverji.

Leva polico.  Pletene simetrično pravico police, za zmanjšanje stran pletene 2 STS skupaj spredaj.  Shema pletenje naper puloverji. Rokav.  № 3,5-govoril tip 44 STS in plesti vložek za 6 rubljev. votlo elastiko in str Rib 1 / 1 (skupaj = 1,5 cm). Nadaljevati delo, naper spredaj saten № 4.

Obe strani sta pridobili na vsaki strani 8-m 15-krat v enem odstavku, ki opravljajo eno vmesno po prvi dodatek in pred zadnji element na višini 39 cm od vložkom (p = 116). Close za obe strani razlije po vsaki strani 2-m 1 vsake 4 STS, 2-krat na 2, nato odvzela 21-krat v eni točki na višini 16 cm od začetka razlije po (p = 48). Zaprite preostalih 16 STS  Shema pletenje naper puloverji.

Parcele, za zadrge (2 dela): № 4-kraki dial 8 STS in plesti votle elastično p 110. Zapri zanke plesti vbodov z iglo.  Shema pletenje naper puloverji. Skupščina in končna obdelava.  Ob koncu zanke blizu police, določi tri gube, naslovljene na stranke, tako da se zmanjša širina ramen do 7 cm Zapri ramenski šivi policah, so pritrjene na ramena nazaj, kar ustreza 18 zank.

Vsheyte rokavi. Zapri stranske šive in rokavi.  Ob straneh trans na višini 16 cm od dna, določijo 2 spredaj gub globine 2 cm

№ 3,5-govoril dial 260 STS ob straneh in vratu police (na gube, dial zanke z uvedbo iglo v meje zanke tudi z ustreznimi gube) in po vratu, hrbtu, vložek Tie za 4 str Rib 1 / 1 in 4 str votle gume (skupaj = 2 cm), ob strani desno polico po 3 luknje za gumbe na strani 2-m gumi 1 / 1: prva po prvem odstavku 4 od spodnjega roba, in drugi na razdalji 13 točke drug od drugega (biti morajo pod prednje gube), za vsako od lukenj blizu točki, nato pa ga vnesite v naslednjih strani; Zapri zanke plesti vbodov z iglo. Sew gumbi na levi strani police vložek zmanjšal na luknje.

Na ravni čelnih gub ob strani vsakega polico, šivati ​​čipke za vezanje spodaj Beek.  Ker je seksi in edinstveni, da vam pomaga.  Shema pletenje naper puloverji.  Vnesite besedo blue Na podlagi gradiva www.sviterki.ru

pletenje puloverji, pleteni puloverji, diagrami, pletenje zanke