o pletenje

 

Pleteni premaz za malo dame

Trendi pri odraslih modni imajo pomemben vpliv na otroke. In le uspelo oblikovalci in znanih modnih oblikovalcev, da ustvarijo pletene lep plašč za deklice in elegantne dame, kot mlade dame šopirjenje polnem zamahu v majhnih načine.  In to je razumljivo: nekatere matere kvalificiranih delavcev ne želijo ne le  Vendar je njihova malo pogledal princes eleganten, moden in edinstven.

Treba je opozoriti, da za ustvarjanje modnih stvar, isti plašč, na primer, ne strogo upoštevati priporočila mode, dovolj ujeti svoje ideje, in pletenja uspeh zagotovljen.  Tako, igriv roza plašč za deklico dobra alternativa sešiti v tovarni izdelkov. Pletene premaz za malo kavelj damebo Kakovostni preje, v kombinaciji z originalnim vzorcem, da otroka fashionistas na tem območju.

To bo zahtevalo le 200 g akrilno prejo melange poliestra roza in 200 g "trave" za diverzifikacijo izdelkov. Osem gumbi in kljuke bo zadnji element na seznamu vse, kar potrebujete. Zlasti v zvezi z pletenja plašč, nato pa izmenično akrilno prejo (4 vrstic) s "travo" (2 seriji), dobimo platno, original v njeno teksturo, ki je vse odrasle pestro modno žensko.

Poleg tega, da z uporabo različnih preje, otroški modni oblikovalci radi ustvarjajo in popolno sliko o majhnih, navidez plašč.  Tako, pri čemer na primer oblikovanje enega od mladih umetnikov, pa naj gre za leteči krožnik ali pomlad zvončki, s programsko opremo, jo prilagodi za pletenje, najpogosteje pa se uporabljajo  ki so sedaj dokaj sprejemljivo.

V povprečju je ena taka zdravila je potrebno 250 gramov preje glavne barve, in 30 g iz preje različnih barv iste debeline kot glavni, odvisno od izbrane slike (približno 7 odtenkov). Ideja je čudovito, kajne?  In zavedaš, da ni tako težko.

No, so top oblikovalci niso pozabili in črno-beli izdelkov, kar je še posebej vidno "polnjene" ročno šivilja ali čeden delo posebne opreme, ki vključuje in  . Spit, Orang, različnih med seboj povezanih zank iste velikosti, ni manj ugodna pogled v otroške plašče, svetlejši od slike. Enako je mogoče reči o vzorcih žakard, ki skupaj s svojo preprostostjo, vedno gor in delaš pletenje vsaj udobno.

450 gramov, je dovolj samo-barvane preje, da zaključimo ta mojstrovina, in kaj njeno dopolnilo, še enkrat povem isto fantazija.  Povzamemo, lahko rečemo, da pletenje je velika priložnost, ki bo vašega otroka garderobo eleganten, moden in vsestranski.  Vladimir sem Linnik mlada mati, 2011  . Vse pravice pridržane.  V primeru popolne ali delne uporabo materialov iz mesta aktivno povezavo do vira. Na podlagi gradiva www.yamolodayamama.ru

kvačkanje, vzorec, kavelj, pletilke, pletenje, pletenje