o pletenje

 

Pleteni plašč

Ne omejujte se na tradicionalnih barvah, oblikah in klasični vzorcev. inovativne dekor, da je tisto, kar bi morala razlikovati svoj plašč ročno izdelanih po njegovih sorodnikov. Designer Victoria Shepeleva delajo na veliko pletenih vrhnjih oblačil.

Njene značilnosti modela krepko uporaba delov in naprav, ki niso značilni za oblačila: to je vse vrste ruffles, flounces, naborki, bolj navajeni na elegantne bluze in obleke, ne v plašče in jopice.  Vse vrste draperije nekoliko spremenjeno v plašč, da so veliko večje, in včasih zamenjati ovratnik, manšete in spodnji opremo so.

Related do napere, flounces in ruffles mehkejši, upogljive, je kavelj, so strožji, v formi, dobro težo do dna dlake modela bolje prilega na obliko, platno ne deformira med hojo.  Poleg draperije, je dobro uporabljati puff rokavi: lahko se vleče skupaj nekajkrat, tako kot druge srednjeveške obleke, ali je široka na vrhu z ozkimi visokimi lisice.

Ti rokavi videti nenavadno žensko in romantično.  Victoria Shepeleva priporoča uporabo zelo veliko zgornji oblačilo dodatki: veliki gumbi različnih oblik, zaponke, Sew dekorativni elementi. Edina zahteva je bolje, če je strojna oprema narejena iz naravnih materialov (les, usnje).

Ena izmed najbolj modnih in praktični material, so kokos, ti gumbi in zaponke, so zelo močne in izjemno lahka, kar je pomembno za celo največje pletenine gumbi ne bodo breme platno.  Še en modni trend plašč obrobljeni s krznom trend ovratnik strip ilipalto za jesen-zimo 2009.

Etomozhet se puhasto lisico, lisica ilimeh podleoparda, izgleda super isogreet vsamuyu hladnih zimskih chtoochen dlyanas res. Pleteni plašč yoVictoria Shepeleva tukaj in priporoča, da odstopajo od norme in nove uporabe krzna, na primer, arktično lisica repi za šivanje robu na dnu izdelka. Zdi se neverjetno elegantna!  Bogat dekor plašč, popularna v začetku 19. stoletja, prihaja nazaj v modo.

Zdaj lahko plašč preprosto okrašeni s trakovi, cvetja in čipke. Na primer, tradicionalne večerne obleke ročno izdelanih čipk Bruges preselil v plašč, ki daje rafinirano model ugled.  Elementi čipke Bruges lahko okrasite rob ali šivanje tkanine na zgornji polici, da čipke manšete in ovratnik veliko variant in vsi so spektakularen.

Lahko tudi plašč popolnoma odprto delo ampak, seveda, ta model ne čipke za svež veter jeseni.  Namesto tega bo ta sloj deluje kot elegantno jopico.  Tema pleteni plašč , ali na obseg in umetno deformirana, ali tesno prilegajoče in glamurozno, kot vedno so pomembni posledično padec.  Mnogi oblikovalci ponujajo, da mu v korist tradicionalnih dežni plašči in usnjene jakne.

Pleteni plašč daje veliko bolj čar, še posebej v kombinaciji s svetlobo Cicani in halje večer svile.  Poleg tega imajo eno zelo pomembno prednost pred usnje, bombaž in tvid kosov zunanja oblačila tako velika, pletene izolira telo, ki včasih ne zahteva dodatnega pribora, tudi pri temperaturi nič. . Pleteni plašči tej sezoni je prava revolucija v svetu vrhnjih oblačil.

Od zdaj naprej, dlaka se ne skriva pod lepoto vaše slike, ampak je njen temelj. Največja dolgo dlako teksturirane preje živahnih chic kažejo boemski stil: prožnost, pogum, skrivnost, če je to vaš značajskih potez, nato pa pleteni plašč je samo za vas.  Jersey je verjetno najboljši material za demi-sezona oblačila.

To je super, kot športna oblačila, in pogosto elegantno kot izhod možnost.  Alternativa plašč je lahko priljubljena v jesensko-zimsko sezono 2008/2009 cape-pončo ali tuniko svetla, spektakularne model brez pletene ali pleteno jakno. Glavna stvar, ki je bilo toplo, udobno in vedno elegantno.  Foto: Vyacheslav Belous. Na podlagi gradiva sheru.ru

občutljivo, obleko, yo, yo, vzorec, pletilke