o pletenje

 

Trench plašč

Vsaka vrsta oblačila, da bi našli svoje mesto v garderobi od sodobnega človeka, smo imeli nekaj pot. In so bili mnogi od njih prvotno ni zasnovana kot športna oblačila, in na primer, ali kot delovno uniformo.

Dober primer je Top do danes, vrsta vrhnjih oblačil - jarek plašč, zgodovino in razvoj, ki od začetka do danes ni nič manj zanimivo kot sodobno in svetlo Oblika za to stvar.  Kot so mnoge uganili, jarek plašč ni bil skoval za navadne ljudi, in za člane britanske vojske, ki so služili in se borili za svojo državo.

Ime jarek plašč je sestavljen iz dveh angleške besede in jarek plašč, prvi, ki označuje jarek, dobro, drugi - dežni plašč.  Prvi ustvarjalca jarek plašč je britanski oblikovalec Burberry (Burberry).  Kaj je ta članek z oblačili? Trench plašč - to je dvojno zapenjanje plašč, gumb navzdol, z ovratnikom in tako tipično vojaško podrobnosti, kot so epoletami, jarma nazaj, trak na rokavih in vezanje pas.

To je tako, lahko vidimo, jarek plašč zdaj, edina razlika. Kakšen slog postala tesno prilegajoče in bolj Dobrohotan linij silhueto.  Jarek plašč se šteje, da je prednik mac.  V obdobju 1899-1902. Trench plašč je bil narejen iz patentiranega nepremočljiva tkanina Burberry - Gabarden.

Poseben način tkanja preje lahko doseže učinek z diagonalo grebenu, skozi katerega je tkanina ni dovoljeno kapljic vode, da se znotraj svoje ogrinjalo. Njegove prednosti pred gumo konstrukcijski material za Mac - je tudi možnost, da prenese zrak. Tako, jarek plašč iz Burberry so pomembna za družbo in ji prinesel uspeh.

In v času prve svetovne vojne, jarek plašč Burberry je sestavni del uniforme 500.000 vojaških častnikov njenega veličanstva.  Po vojni plašč ni bila edina vojaške uniforme, in je postala priljubljena s potniki. Sredi stoletja XX je bil o zgodovini jarek plašč, kot v času njegove promocije hollywoodskih zvezd, ki so, je treba opozoriti, da bi pomagal v modi in T-shirts in cisterne vrhovi, in  In veliko drugih vrst oblačil.

Wide screen in svet scene - to so glavni kraji, ki so prinesla slavo za vse predmete v garderobi.  Tako  jarek plašč v garderobo, se prvič naselili urbanih moških, in je kasneje postal del podobo poštenega sex  . Plašč je mogoče videti v filmih iz sveta filma, kot Zajtrk pri Tiffanyju, kjer je nosil junakinje Audrey Hepburn, pa tudi v filmu Kramer vs Kramer z Meryl Streep v naslovni vlogi.

Kar jarek plašč je danes, njeno obliko in videz ne razlikujejo veliko od klasičnih modelov v oblačila. Vendar pa ni novih idej, tudi ni bilo. Sodobni oblikovalci prišli do zanimivih variacije barv in dekor tega stilsko dežni plašč je okrašena s svojo nenavadno elementi, skrajšati in podaljšala, šivanje vseh vrst tkanin, ki jih združuje.  Z drugimi besedami - evolucija se nadaljuje! Na podlagi gradiva www.wildberries.ru

Podobni Prispevkov:
  1. shemo
  2. yo