o pletenje

 

Pletene obleke temelj vsake garderobe

Pleteni nositi ta okvir vsako omaro, ona pa nikoli ne gre iz mode. Pleteni obrabo temelj vsake garderobe oblačenjaV vsakem primeru, dokler dokler se ves svet ne zajema globalnega segrevanja, saj pletenje ni samo daje podobo udobja, vendar je njihova glavna značilnost je sposobnost, da se ogreje. Poleg tega je ta obleka je vintage poseben in edinstven duh še Sodobna pletene, puloverje in jakne boleros lahko videti, kot da vezani z roko posebej za vas.

Če je ne videti staromodna, še posebej, če jih združite s prave stvari.  In tukaj je najbolj Glavni trend je layering.  Kratka jakna pleteni ali kvačkani Bolero bo videti super daljšem čipke ali bombaža vrhovi. V skladu z dolgo dlako pletene lahko nosite z jeans ali majico obleka z cvetlični print poudariti nostalgično razpoloženje obleko.

Mogoče plesti jopico treba nositi samo dva drug od drugega, je idealen možnost za hladno vreme. Glavna stvar, ki so bili skupaj jih barv kot sta sivi in ​​modri barvi. Ker pletenje je zelo mehka na dotik, kot, in ob pogledu, barv, v katerih so po navadi preveč tiho: Vsi odtenki rjave, sive in modre barve.  Torej, vaša obleka preveč, mora držati enakem obsegu.

Poglej na velikost parjenja, če telovnik ali suknjič, da večjih vzrejo, na primer, čakalne vrste, bodo videti bolje z jeans in preprosto minimalistično vrhovi. Pleteni puloverji in suknjiči iz volne ali fine Jersey je mogoče kombinirati s svetlejše stvari, kot so šal v kletko z Fringe bo ustvarila potrebno ravnovesje v obleki, in se ne bo prikazala dolgočasno.

V veliko izbiro pletenih oblačil enostavno se izgubiš, vendar tako, da obiščete našo spletno trgovino Tu lahko najdete samo možnost, ki jo želite.  Katalog vsebuje Vse vrste pletenih oblačil plašči, kratke jakne, boleros, jakne, puloverji s kratke rokave.  Tudi na strani je zelo uporabniku prijazen iskanje po barvi, tako da boste Vedno izberite pletenih oblačil primerna za druge stvari iz vaše garderobe. Na podlagi gradiva www.otto.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletenje pinetok

pleteni puloverji, obleke, pletenine, pletenje