o pletenje

 

Eleganten plašč pleteni plašč

Pleteni modelov z opisi najdaljši in najširši plašč zdaj tehta nekaj več kot kilogram. Vse snovi v prejo, in sicer njegove sestave in predenje nove tehnologije, s pomočjo katerega preje dobi dodatne obseg in nato postane lahka kot pero. Poleg tega ni potapljanje, in s tem povezanih izdelkov iz nje ima svoje oblike dobro.

Izberite plašč meša preje z dodatkom poliamida, zaradi česar je izdelek zelo močna, in skrb za njih lažje. Od tega je preja pleteni plašč hitro in enostavno, je njegova poraba močno zmanjšala, vendar relativno majhen za tako "velike" teže proizvoda je varno, da bo še naprej povečevala v dolžino. Pomembno: na roko izpere, osuši v tej razširjena oblika podlage!

Eleganten plašč, ki običajno vzorec patent melange preje v Bordeauxu. Luksuzni element, vendar pa je na voljo za začetnike: za izvedbo, svoj spektakularni olajšave vzorec dovolj, da bi lahko plesti in Žuborenje le obraza zanke. Coat naravne volne pletene dragocene peščeni barvi. Snemljiv ovratnik puhasto ponarejenega krzna, ki daje plašč poseben slog, izrežite in šivala hitro in enostavno.

Podrobna navodila za pletenje in šivanje     Coat do gležnjev. V notranjosti kapuco, ki je povezana z večino svetlobe in preje je zelo toplo in udobno. Eleganten plašč pleteni plašč vzorec pleteneKaj bi bilo treba v hladnem vremenu!

Odlično dopolnilo hoji garderobo. "Dimenzije" mozaik pončo, osem med seboj povezani pletene kvadratov plus golf plus surround ovratnik in dolgo gosto robu Had je koncept v pletenine "mali črni plašč," je malo črno Dress vysoykoy v modi, bi bilo videti točno tako, kot model, Raglan povezan s ploščo vezalke izkorišča samo ena vrsta - tudi ženska in močno vrnitev 70-ih: mehko teče plašč do gležnjev.     Model je opremljen z ovratnikom, zip-down od zgoraj navzdol in prostoren "openwork" žepe.

Funkcionalni, lepo in moderno! Tanka plast midi povezanih nežen vzorec lajšanje barvanje preje, z dodatkom sekcijskih preje moher. Zelo elegantna in ženski model je model, izdelan iz mehke preje moher v slabem zasuk dveh niti.     Tselnovyazanye plašč žepov, ne da bi poškodovali vzorec, križ "koso" maxi točno širino - to je lepo in praktično! To je v primeru, ko je kontraindiciran vzorci za pletenje.

Je želen učinek dosegli samo s pomočjo Resast preja, ki tvori površino seamy web enotne gostote. Coat brez zadrge z dvema žepa. fit enostavno in zelo hitro je še en model rje barve prej spominja na krzno. Zelo toplo pončo-oblečen odlična alternativa za plašč, vzorci diamantov, pletenice in pletene "udarci" krasijo ta model iz nebeljene preje.

To je njena izključna razkošen plašč ni normalno in zelo učinkovito kombinacijo težkih reliefna dresa s puhasto dlako.     Brez njega izgubi snemljiv ovratnik in pridihom Ekstravagancija spremeni v eleganten shazyubl, na katerem irsko klasičnih vzorec se pojavlja v vsem svojem sijaju! Crochet Eton ovratnik, kar model popolnosti, krzno ni ovira! Classic v vseh pogledih.

Harmonično design, bogata barva čisto, udobno dolžino, zmerno količino in ne Osnovni, da konča to modela zahteva ustrezno dopolnitev:! Ta plašč je najbolj ustrezajo naravnost ozke hlače in čevlje z elegantni čevlji ali čevlji s petami pljuča.

zanke, vzorci pletenja, vzorec, obleka, pletenje