o pletenje

 

Pink pleteni plašč

Pink pleteni plašč vzorec

Pink pletene plašči za dekleta Size: potrebujete: 250g pink «Vernito" nit (250gr/280m) ( 50% volna, 50% bombaž), 4 podolgovate bele tipke, ozek trak pasu roza in rjave širše za cvet, Pletilni S Plašči nit je pletena v 2 dopolnitve. Nazaj: Dial 55 in Loop pletene viskozna Pearl (shema I) W potem videli vzorec na vzorec P. Vsaka vrstica 15 na obeh straneh vzeti eno zanko 2-krat.

Povezovanje 29cm, začne odštevanje za izrezih za roke: v vsaki drugi vrstici, enkrat v 4 zank, enkrat za tri in eno dvojno.     Delo še to zmanjšalo. Vezava 13 cm armhole zaprite vse zanke. Pred: Razpis za 35 zank, in kot Tie nazaj. Notranje meje zanke (6 zanke) Tie biser vzorec. S povezovanjem 39 cm, začne vzlet vratu zanko: v vsaki drugi vrsti dvakrat v šestih zank.

2 cm Drugo delo celo zmanjšala. Zaprite zanke. Sleeve: 35 zanke Tie Vrsta in biserne vzorec S potem videli, pletene vzorec na vzorec, ki povezuje 2 AP 5cm rokav, začetek odštevanja: v vsaki drugi vrsti na obeh straneh enkrat v 4 zank, enkrat na 3 in enkrat z 2 zankami . Preostalih 5 cm Delo celo zmanjšala. S povezovanjem rokav zapored, blizu 2-krat 2 zanke, blizu, in o katerih zanke.

Collar: Sew vse podrobnosti, vrsta vratu plesti 38 zanke in biserne vzorec bil v vsaki drugi vrsti na robovih in na sredini doda ena zanka.     S povezovanjem vseh 9 cm blizu zanke. Finish: Vsi robovi tie kljuko na sistemu III. Sew na gumbe. Flower Tie v shemi IV in jo okrasite s trakovi.

Ozkem pasu nekajkrat zaviti okoli linijo, določi, da se ni razširil, in Pass sredi cvetja. Širok trak zaviti vsak Latica. Na podlagi gradiva kniti.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pleteni Igrače
  2. kvačkane obleke

vzorca, vezje zanke, cvet konico