o pletenje

 

Nič ni tako toplo pleteni plašč

Nič segreje cool jesenski dan ali deževno jutro, kot plašč. To ustvarja popolno podobo, ki ga ustvarjajo ženske in dodal pridih elegance in prefinjenosti.  Lep videz in udobje so se pletene dejansko plašč prihajajočo sezono 2011.  Zanimiv stil in izvirnost omogočili pleteni plašči postala izjemno član jesensko-zimske kolekcije, ki ga modni oblikovalci.

Pleteni plašči, ki so vključeni v jesensko-zimskem zbirka ameriški oblikovalec Tracy Reese, spomnil, nič takega brezrokavniki.  Grb Reese bo videti super, ko je skupaj s svilo plačati, batilonami klasične in tesen najlonke. Zastopane v zbirko modelov oblikovalca padec pleteni plašč je čudovita kombinacija elegance in preprostost, udobje in udobje.

Ena od najbolj znanih modnih oblikovalcev, čigar zbirka vsebuje pleteni plašči so C Nič greje kot pleteno obleko plaščin Gabbana D. Dolce. Predstavili svoje modele, so okrašene z geometričnimi vzorci (severnih jelenov, snežink).  Vendar pa so bile najbolj romantično model pleteni plašči predstavljeni oblikovalka Sonia Rykiel nežno roza plašč z valoviti oris.  Kakšno pletene plašče izbrati?

Oblikovalci predstavili kolekcije iz pletenih plašči zagotavljajo velike možnosti za izbiro.  To je lahko v beli in sivi plašč.  Plašči, povezanih samostojno ali kupili v trgovini  plašč z velikimi pletenice ali imajo nekatere etnične vzorec, krajšo ali daljšo dolžino dlake.  Pa vendar, v skladu s stilisti, bo najbolj priljubljenih je pleteni plašč v vojaškem stilu.

Pletene Coat je eden izmed najbolj potrebna in primerna oblačila, ki vam omogoča, da poudari vaše prednosti edinstvenost in individualnost. Na osnovi materialov iz ya-modnaya.ru

Podobni Prispevkov:
  1. yo

obleka, pletenje