o pletenje

 

Pleteni napere plašč

Kar tri zelo izrazit olajšave vzorcev, vključenih v okras tega modela - pleteni plašč napere. Od prvotno gradbeno podrobnosti catch the eye široke manšete, pleteni plašči naročnik napere dno palico in velik ovratnik povezan z dlesni. Raven pletene modela: za kvalificirane pletilje.

Boste morali plesti napere plašč: stenj preje Schoeller + Stahl "Wonderwool" (51% volna, 49% polyacryl, 85 m/50 g) - 1000 g bele, številka igle 7 in 8 krožnih igle številka 7 dolžine 80 cm hook № 6. Gum: dve izmenično obraz-nosti, 2 Žuborenje. Podveza: spredaj in iz vrst nanochnye - obraza tečaj. Sprednjo površino: obraza series - sprednji zanki, Žuborenje vrstice - Žuborenje zanke.

- Žuborenje zanke, Žuborenje vrstice - obraza tečaj. Vzorec: plesti v vzorcu A. številki pomenita pravico obraza uvršča na levi - Žuborenje vrstice. V odsotnosti sheme iznanoch nevladne uvršča zanke sprejela številne prejšnje schego off znova, kot da bi iz nanochnom pletenje preje, da imajo za zanko, zanko pletene ostale slike.

Če želite začeti s širino zanke pred arrow 1., ponovite-ryat = 6 par rapport med ročno mi, konec zanke po 2. puščico, oz. v skladu z navodili-vanja.     Po 12 th str ponovite z 1-OAG 12. serije. Vzorec B: plesti v vzorec B. številki pomenita pravo obraza serije. V seriji zanke Žuborenje plesti v vzorcu.

Če želite začeti s širino zanke pred arrow 1., ponovite-ryat rapport = 10, § 1-m str med puščicami, konec zanke po 2. puščico, oz. v skladu z navodili. Po 24-th str ponovite-rit času od 1. do 24. serije th. Prazne-tye celice so le za jasnost shemo, , ko naj pletenje vzorec se op-Katya. Vzorec C: plesti v vzorcu C. številki pomenita pravo obraza serijsko številko na levi - Žuborenje zapored.

Če želite začeti s širino zanke pred 1. arrow ponoviti rapport med n. = 7 puščice, konec zanke po 2. puščico. Po tretji strani ponovite 2. in 3. vrstice.     Gostota pletenja: gumi, igle № 7: 16 x 18 STS r. = 10 x 10 cm Pattern napere № 08:13 p § x 22. = 10h10sm. Modna pletene plašč napere. Nazaj.

Dial 78 STS na iglo številka 7, in pletene elastični trak, z na-delujejo na hrbtni strani serije in po obrobljanja s Žuborenje zanke. Po 16 cm = 29 str od začetnega števila pletene obraza spin stitch število delcev, 8, str 1-m enakomerno december 14 n. = 64 n. Po 2 str gumi ne p 6. Načrti-natančne viskozne in 4p. Žuborenje šiv.

Nadaljuj ouzo, rum In, medtem ko je z levega roba konec-3 STS po 2. puščico in zadnji 2 str 13 cm = 29 str Vzorec od začetka izpolniti številne Žuborenje Žuborenje zanke lyami, nato pa 6 str seamy chap Dew in 2 str obraz gladkost, medtem ko je zadnja vrstica odšteje 1 točka = 63 § Nadaljevati delo, da v vzorcu, levi rob ne-ed pletene obrobe na enem od manjših nanochnuyu zanke. Skozi 29 cm = 48 str Na začetku vzorec zadovoljen nit 2 str obraz gladkost in 6 str nanochnoy iz satena.

Na str 1-m izna-noč gladko površino na obeh straneh close-ron za izrezih za roke, 3. STS, nato pa v vsaki hiši str 2-m 1-krat na 2 STS 1 uro in 1 st = 51 itd Nato pletene jarem ouzo, rum, s str 1-m pro-obremenjujočih vyvyazat prečkala zanko, da določen del = 52 22 = 32 cm str od on-Chala izrezih za roke blizu vratu povprečno 12 točk in na obeh straneh preveč prihajajo ločeno. Za zaokroženo-cut od blizu notranjega roba str 2-m 5 § 1-krat v 2 cm = 4 str od začetka do zapreti rez oc-tavshiesya 15 para ramo.

Fashion plesti plašč napere. Levi polici. Dial 38 STS na iglo številka 7 in pletene elastična, prerazporedijo zanke kot na zadnji strani.     Che-cut 16 cm = 29 str od začetne serije, ja pojdite na številko 8 igel in pletene isti vzorec zaporedju, kot na zadnji strani, s str 1-m po gumi enakomerno UBA-vit 4 STS = 34 n. vzorec s pravim kotom roba po prvih 2 STS, ponovite ryat rapport, do konca sheme. V pletene vzorec na zgoraj sistemu mezonov, kot je navedeno.

Desnem robu armhole opravljati na isti višini kot back itd = 28 vzorec prerazporedijo kot sledi: po robom pletene odstavku 1. in od 5. do 7. odstavka po 1. smer, izvajati tri rapport konča po 2. puščico. Na 13 cm = 18 str od on-Chala izrezih za roke blizu levi strani vratu 7 STS, nato pa, da se zaokroži cut v vsaki strani 2-m 1-krat in 2 STS 4-krat v zanko. Desno spredaj kos: pletene simetrično levo polico. Modna pletene plašč napere.

Rokavi. Dial 38 STS na iglo številka 7 in pletene elastični trak, z na-delujejo na hrbtni strani serije in po obrobljanja s Žuborenje zanke.

Po 16 cm = 29 str od začetnega števila pletene obraza spin stitch število delcev, 8, str 1-m enakomerno 7. december STS = 31 itd Pletene obleke plašč naperePo 2 str gumi, da nadaljuje vzorec A. Če želite dodati stožčasti na obeh straneh str 7-m gumi na enem kosu, potem pa 9-krat na vsaki strani 6-m še 1 st = 51 itd Added on tečaji vključujejo vzorec A. Po 32 cm = 70 str iz dlesni, da zaprete na obeh straneh za zažig na 3 STS, preveč da bi v vsaki strani 2-m 1-krat, 2 del, 13-krat 1. in 2-krat v 2 STS v naslednjo vrstico za zapolnitev preostalih 7 STS. Modna pletene plašč napere.

Zboru. Podrobnosti o pin you-rezanje, navlažijo in pustite, da se posuši.     Run šivi. Na robu vrat, da tip na krožni igle z veliko notranjo stran izdelka postavke 108 in elastični pleteni ovratnik, s str 1-m po robljenje, da začnete z 2-iznanoch-zanke. Po 18 cm zapreti zanke na risbi.

Sprednji rob police in ovratnik kravato kavelj 1 str of Art. "b / n in rachim sha-d '= 1, str of Art. b / n, izvaja od leve proti desni. Za okrasne vrvice twist na 8 niti acc. dolžino, konča v tie vozlov, bližnjica in šivanje dlesni zgoraj, kot je na fotografiji.

Strani seamy gladke površine po elastično in pred jarmom vezene na 4 teme, ločenih šivi cik-različne črte na sredini pasu seamy površino enako v 4 teme za vezenje 2 niza Topel-ing nagnjena posameznih stezh-ing, ki jih v nasprotni ; nasprotnih smereh. Sew sg-kava. Belt-type trakovi 10 STS na iglo in plesti številka 7 trans-Belt 1 spredaj in 1 iznanoch-ing. Po 200 cm zanka blizu številke.

To je izvirni kot nalašč za zgodnje pomladi. Shema pletilke dlake. Materiali www.sviterki.ru

Shema pletenja, obleko, kravato elastiko, kavelj, shema