o pletenje

 

Enostavno v izvedbi pleteni plašč

Preprosto pleteni plašč pri opravljanju igel melange preje fit napere števila 7, tako da ga lahko tie zelo hitro in enostavno! Zahtevnost: začetnik. Pletilke z opisom plašč. Potrebovali boste: 1150 (1250) g-vinsko rdeča nit Tweed (55 m/50 g) z iglo številka 7, 9 gumbov. Podveza: osebe. in izn. str - Posamezniki. § Patent vzorec.     1. str (P izn ..): * 1 posameznike, odstranite del z yo izn, K1...

2-D str (License str): Odstranite del iz yo kot izn, * pletene zanke s yo BME-moči posameznikov, odstranite del z yo izn... Tretja str: * pletene zanka z yo z ljudmi, odstranite del z yo izn, K1... Ponovite 1 krat 1-st str In potem ponavlja v 2. in 3. strani. Easy-to-performance pletene obleke plaščPletilne igle z opisom plašč. Gostota Pletilni, patent vzorec: 9.5 STS in p 26. = 10x10 cm pletilke z opisom plašč.

Nazaj.     Dial 51 (55) STS in plesti med krom. Patent vzorec.

56 cm od roba dial-in blizu obeh straneh izrezih za roke 3 STS in na vsaki strani 2-m 1 x 2 x 1 in 2, itd Na vrhuncu izrezih za roke 22 (24) cm od lozhit-izrezom za povprečno 13 STS in zaključek obeh straneh oddelka, vendar hkrati blizu roba izrezom na strani 2-m 1, št Vzporedno z začetkom cut-grlo ste blizu rame poševni na obeh straneh in 3 STS v vsaki strani 2-m 2 x 4 (5) Na vrhuncu izključitve oddelka 2 cm vseh zank bi morala biti odštevanjem. Pletilke z opisom plašč. Desni polici.

Dial 31 (33) STS in BR-med kažejo, krom. Patent vzorcu, bari začeli plesti z 8 § Podveza zavezujoča. V sredini traku je enakomerno storjeno pred počitnicami 6 luknjo za gumbe (blizu 2 STS v vrsti za njimi spet za klicanje.) Ali so izpolnjeni na levi rami in armhole stožčasti, kot je na hrbtni strani.

Na 72 cm od roba bor-to odloži za zmanjšanje gorskih kot trakovi pol zanke in zapreti v vsaki hiši str 2-m 1 x 3 in 2 x 1 n. Na vrhuncu vas cut 8 cm, bi bilo zanke se je pocenil, kopljejo. Pletilke z opisom plašč. Levi sprednji del: Pletene simetrično in brez lukenj za gumbe. Pletilke z opisom plašč. Rokavi. Da bi dobili 21 STS in plesti med krom. Patent vzorec.

Če želite dodati stožčasti rokavi na obeh straneh v vsaki hiši str 8-m 0 (3) x 1 točka v vsaki strani 10-m 3 (9) x 1 točka v vsaki strani 12-m 7 (0) x 1, št 46 cm od roba mozaika zapreti doused rokavi na obeh straneh in 3 STS v vsaki strani 2-m 1x2, 8 x 1 x 2 in 2 n. obara razlije po tebi, 10 cm blizu preostali desni shiesya zanke. Pletilke z opisom plašč. Sestavljanje. Izvedite ramo šivi.

Če želite premakniti ovratnik na krožnih delcev spirale v teku tečaj plošče in dodatno pridobili n. 41 Link 20 cm, z zanko trakovi za pletene platoch čas viskozna, in ostale zanke plesti vzorec patent. Po 2, 8 in 18 cm na desni za opravljanje bar na luknjo za gumbe, nato pa zapreti zanke. Sew rokavi, nekoliko priposadiv na doused. Run stranske šive in sklepov vrečke.

Obmetat odprtine za gumbe. Sew na gumbe.     Vsi šivi so nekoliko otparit. In to nujno romantično pritožba na vas.

Pletilne igle z opisom plašč. Kako plesti.Glede na materialih sviterki.ru

yo, yo, vezje pletenje obleko