o pletenje

 

Pleteni Modern kopalke raznoliko

Če ne tako dolgo nazaj je veliko deklet, čutil pletene kopalke nepraktična in neprijetno, danes pa so nekateri od nas že kupili to dragoceno majhno stvar. In prav je tako! Pleteni kopalke modni trend leta 2011.  Danes je izbira kopalk je preprosto ogromen. Zaprta kopalke, spodnje hlače tangice kopalke z vzorcem trikini - sodobni kupec ni presenetljivo.  Moda se nenehno spreminja.

Do danes, oblikovalci cilj - da se poudari individualnost slog, svojo izvirnost. Crochet kopalke je najbolje izpolnjuje te zahteve. Modern  pletene kopalke tako različni, da lahko vsako dekle pick up kopalke, ki bo ona videti tako čudovit.   Link kopalke lahko sebi in nato na plaži, vam ne bo enaka.

Najbolj pogosto je to pletene iz bombaža z dodatkom elastana (ko kopalke ujema tudi na sliki).  Moda za pletene kopalke ni nov trend. 10-20 let nazaj, so nekatere ženske že opozoril na njih, ampak zaradi pomanjkanja ustreznega kakovostnih materialov  Pleteni kopalke ni prejel potem posebno priljubljena.  Mnoga dekleta se prepustite nakupu pletene kopalke samo zato, ker je biti na suhem.

Vse je odvisno od preje.  Dejansko je izsuši malo dlje kot kopalke iz tkiv. Vendar pa lahko spremenite oblačila ali kopalke še malo dlje počakati. Ni verjetno, da vam bo prinesla veliko neprijetnosti.

Moram reči, da je najhitrejši sušenje kopalke iz viskoze.  Nekateri pogosto mislijo, da v pletenih kopalkah vroče.  Če je priključen kopalke iz bombažne preje, potem bo veliko bolj udobno kot sintetične tkanine, kot so kopalke.  Katere modele iz pletenih oblikovalcev kopalk, so nam ponujajo v letu 2011?

Kot v prejšnjih letih, ločeni modeli so zelo priljubljeni kvačkane kopalke, ki so zelo iskren in le nekoliko pokrivajo intimnih predelih.  Zelo pogosto v "zaprto" Swimsuit elemente, kot so čipke, cvetlični motivi, različni okraski in "omrežje", ki je zelo izvirno videti v pleteni obliki. Od trendy vzorce mogoče razlikovati grah in različnih geometrijskih likov.

Črne kopalke, bela, modra, siva, roza, rumena.  Kakšne barve bi izbral, pletene kopalke bo videti zelo impresivno in seksi.  Pleteni hlačke tangice kopalke z, kopalke trikini, kopalke z zaprto top in toplotno kratke hlače, ali zaprt top, zaprtih modelov, ki so stopnjo odprtosti ali pač ne priznavajo  Ta bikini je vrhunec pletene kopalke.

Ne tkivo ne more primerjati s Frankom plesti vzorcev. Modern pletene pletene kopalke kopalke raznolikodovolj prostora za domišljijo, ki ga je težko izvajati v pletenine, zlahka prihaja do izraza v pletenine.  Modni trend Pleteni bikini kopalke brez vrvice in trakovi. Zelo pogosto oblikovalci uporabljajo, da okrasite svoje mojstrovine robu. Trenutno veliko podjetij so pripravljeni opravljanja storitev za pletenje po meri kopalke.

Če imate pletenje tehnike, ni težko, da bi kopalke sami. Izberete lahko model, ki mislite, da je idealna oblika vrhu in na dnu.  Lepota pletene kopalke je tudi v tem, da lahko s pomočjo nekaterih delih, vizualno prilagodi svojo obliko.

Na primer, lahko thingies ali modne draperije na steznik in hlačke dodamo volumen, svetlo dekoracijo, kot so cvetlični ureditev, metulji odvrniti pozornost od "problem" področja.  Knitting openwork kopalke lahko tudi poskus s podrobnostmi.  Tako, na primer, izgleda čudovito kopalke tesno prepleteno z prišit na okrasnimi našitki ali pa okrasnih. Ta pristop ne le dopolnjuje vaše kopalke, ampak tudi za ustrezno razdelitev linije.

Vzorec izberete, prav tako odvisna le od vaše domišljije. Openwork pletene, graha, "mreža" - odločite, kaj vam je všeč!   Nositi pletene kopalke bo edina ženska, prepričani v svoje irresistibility.  Te stvari v garderobi bo potreben določen pogum.

Če ste lastnik čudovite prsi, vitek pas in lepe noge, zakaj ne pokažejo pred drugimi popolnosti njegove oblike, zlasti  Kopalke in zato zahteva določeno odprtost. Na podlagi gradiva www.borofka.ru

občutljivo, kopalke, pletene kopalke vzorec