o pletenje

 

Pleteni kopalke sezone

Zadnji trendi letošnjega leta, kar vodi v tisto, kar se pojavi v sezoni modni morja pletene kopalke. Zasebni ali polprozoren kopalke, bikini ali telo, je kavelj ali pletilke, bo priljubljena kot kdajkoli prej. izjemno lepa in ženski kos oblačila poletje in plaža. V našem katalogu boste našli različne modele kopalk ročno izdelani čipke ali debel viskozen.

Naši obrtniki lahko izdela pletene kopalke po meri za vašo sliko, in če še niste bili sposobni, da poberem iz našega kataloga, ne poseben red, ki temelji na vaše zahteve, ali pa o predlagani model. Treba je omeniti nekatere prednosti pletene kopalke iz naravnih materialov, v primerjavi z običajnimi sintetične. Season kvačkane kopalke kopalkenajprej v kopalkah ni preveč vroče, je bolj prijeten za telo, in ne povzroča alergij.

Lahko Drugič, zgornji del pletene kopalke lahko uporablja tudi kot zapeljivo top.     No, seveda, bolj eleganten in začinjene, vedno pritegne občudujoče poglede okrog sebe, obleko za stranko plaži ob morju ali bazenih samo ne najdejo. Morda je edina negativna je, da se ne posuši hitro, ampak ta problem je mogoče rešiti sama po sebi, če je vaš cilj ni pogosto kopanje in sončenje in plaža spogledovanje. Če želite narediti vtis na plaži, letovišče in poudariti dostojanstvo njegove številke, pletene kopalke je točno tisto, kar potrebujete. Na materiali www.salon-piko.ru

pletene kopalke, kopalke, igle, openwork pletenje