o pletenje

 

Pleteni kopalke je mojstrovina

Crochet kopalke je mojstrovina yoPleteni kopalke je zelo priljubljena! Zato, kopalke zelo vroča tema za pletilje današnji, tako izkušene in začetnike. Danes bom razpravljal osnovna načela pletene kopalke kavelj. Vse podatke sem zbrala od izkušenih pletilje, kot tudi osebne izkušnje kvačkanje kopalke. Zelo kmalu bom naredil mojstrski tečaj za pletenje kopalke korak za korakom, fotografije in video posnetke. Po tem, kar preje pletene kopalke?

Girls podborochku za test preje je tukaj: Ta vprašanja so vse pletilje. forumi na skoraj vsaki strani neskončno vprašati to vprašanje! Elastic Preja potreben! Večina ustrezno preje, ki vsebujejo elastan. Kopati v preje trgovino, sem našel dve vrsti preje z elastan. Tuji imenuje preje "El-bombaž" (50 g/170 m), ki je redka na trgu.

In naši domači, boste našli v številnih trgovinah. To podjetje preje Kamteks imenovano Cotton raztezajo 50g 160metrov posnetkov. Lahko ga ogledate direktno na mestu Kamteks mi je všeč to preje njegove barve, veliko občutljivo cvetje. Poleg tega je zelo mehka in prijetna na telo. O tem, kaj storiti trak za pletene kopalke?

PMnogie samo vyvyazyvayut veriženje in ali yo, to je, vezanje vrvi. Ampak jaz ne priporočamo, pletene tako! To je bolje kupiti navaden gumi kapo. Ali pa poskusite perilo. Čeprav Sam imam izkušnje le s klobukom. Prav tako tie sc pod barvo njegove kopalke. Crochet kopalke je mojstrovina za pletenjehat gumi je različne debeline, odločijo, da ne preveč debela, da je bilo videti bolj urejen.

Veš, ti trakovi bolje prenese težo na prsih in ne samo vyvyazanye preje. Ja, in bodo prsi videti bolj optimistično in stoji! To povem iz lastnih izkušenj, ker sem poskušal obe različici! Kako ne, da bi skodelico, da se raztezajo, preje za pletenje, če se uporabljajo brez elastina? PChtoby cup ne raztegne na straneh morajo utreti dlesni!

Lahko si utrla klobuk sam dlesni. Toda, kolikor jaz vem pletilje so aktivno uporabo gumijastih niti! Imenujejo jih tudi silikon veno, ali niz kroglic, dlesni, ali Spandex nit (še se imenuje Bobbin gumi). Zdaj, pletene zadnjem ali zadnjih nekaj tie serije z elastiko, in ta pokal ne bo tako šel!

Lahko uporabite tudi perilo gumi (približno 3 mm širok), vendar bo verjetno morali šivati, sem se še niso poskusili. Kako povezavo do modrček skodelice kopalke? Predlagam, da 2 možnosti s shemami. Prva shemki primerna za modre steznik, in drugi, da rjavi. Za prvi program Pletene stalno širi. In tudi še enkrat pogledal. Kako uporabiti je odvisno od vas.

Skodelice Skodelice za uporabo kopalk ni obvezen. Ampak, če je na prsih majhen ali je imela med nosečnostjo in dojenjem, zakaj ne izkoristijo njih. Lončki so različni, tudi z učinkom push-up. Kot sem razumel, za kopalke je bolje uporabiti cup-type model Su-53, Model FB-41 je priročno, da vstavite skodelico, če vam bo podlogo.

Kot primer, bi rad, da vam ponudimo delo japonskih oblikovalcev. Tukaj lahko jasno videli, kako pristrochena podkladochka in vstavi v skodelico. Mimogrede, poleg pokalov pushap, ki jih uporabljajo vložki uho silikona. Prsni koš s vladyshami izgleda ravno pravšnja, tudi če je majhna in podvisshaya.

Poleg tega, pravijo, da jim je všeč na dotik, naravne prsi. Podloga za pletene kopalke Digging v forumih, kjer šivati ​​kopalke, sem se naučil, da je kot podloga tkanina, lahko uporabite tako imenovana supplex (posebno krpo za kopalke za šivanje), kot tudi zelo fine pletenine, ki šivala oblačila. Vendar menim, je, da gre za šivanje shranjevanje in prosite za podloge kopalkah.

Mimogrede, za mnoge pletene kopalke ni uporabljal podloge tkanine. Ampak mislim, da je to potrebno zaradi bolj higiensko in estetsko. Mimogrede, lahko šivati, tako da bo služila kot žep za pokal! Kako povezavo do Hula-hopke hlačke? Sem se srečal različnih opisov, ampak jaz ne prišel prav.

Svetujem vam, da plesti zelo preprost, vendar učinkovit način. Vzemite svoje najljubše hlače. Pletene in s poudarkom na njihovih skupnih kolone z yo ali brez yo, Kljub temu, kar vam je ljubše, viskozne pletenine zgornjo mejo. Start, na primer, s pasom, je lahko prav tam, tie lepilom ali njeno sodelovanje v prvi vrsti.

Prvič, pletene naravnost in nato odvzela linijo hlačke. Verjemite mi, da so kratke hlače, povezanih z modelom pridobljene priročno za vas veliko bolje kot na nekaterih opis kavo! Pa se zdi najboljša stvar, o pletenje in pletene kopalke potrditvi ti bom povedal! Zelo kmalu Upam, da odkrijete in model opis za tiste, ki jo potrebujejo!

V tem času, fantazirajo in izmisliti! Ali lahko ustvarite tudi pletene kopalke - mojstrovina! Avtor Oleksi, o materialih oleksi.ru

pletene kopalke, kvačkanje, kopalke, yo