o pletenje

 

Lahko tudi povežete kopalkah

To je samo tega ne stori, da če roke so zlata. Kot se je izkazalo, lahko celo povežete kopalke! Najlažji obleka plaža, ki vključuje napere bi izgledal. Vzorci za spodnji del kopalk, potrebujemo naslednje meritve: poluobhvat pasu, bokov poluobhvat, dolžina proizvoda na svoji strani, dolžina srednji del (tj. od sredine pasu spredaj na sredini pasu od zadaj).

Link lahko tudi kopalke kopalkeNaj risba določila standarde na področju težkih papirju. Pletene z vrha začetka tesno elastiko, dial potrebno število zank № 1,5 postopoma povečuje na eno zanko po določenem število vrstic, glede na vaše vzorec. Po prehodu na 3 cm v St napere st № 2,5, prav tako dodajanje zanke na bokih. vzorcev, začeli odstraniti zanke (nenadoma ali postopno. - odvisno od modela, ki ste jih sami nastavite)

Povezovanje, tako da obe polovici pravilno otparte vlažno krpo in suho, nato pa šiv. Za merjenje prsi steznik Hula-hopke na pazduhe in n in 6 cm nad pasom. Ali nekaj, kar spominja na povodcem vrhu. Pletenje, začenši z najdaljšo linijo igel № 2,5, pletene pribl. 2 / 3 višine, pojdite na špice № 1,5.

Izdelek je zdaj mogoče za šivanje, tkanje trakovi barvnih nit, in kopalke za dekoriranje z vezenje, gumbi, barvo ali sprva namesto tega raje izbral lepo pletenje vzorec populacije. Za lahko isti vzorec se pletene kvačkanje kopalke, bo gostejši in bolj trpežne kot napere, in oplećak se lahko poveže s posameznih barvnih kvadratov. Pridobite več na prostem kopalkah.

Fused kopalke je mogoče storiti s povezovanjem steznik in spodnji del platna čipke pletenje. Enak vzorec tie velikih kvadratnih platno, ki vam bo služil kot Pare na plaži, in lepo kot openwork šal - doma. Na podlagi gradiva vayjem.com

kopalke vzorec, openwork, mesh