o pletenje

 

Pleteni igrače

Pleteni igrače pletenjeDanes je postala zelo priljubljena plesti kvačkanje igrače. In kako to, da se imenuje strast, in kot kvačkanih igrač? Mali kvačkanih amigurumi igračo dobil ime iz dveh japonskih besed "ami" "pletene" in "nuigurumi" "mehke igrače". Zdaj je postalo jasno, da je moda za miniaturni kvačkani bitja prišla k nam iz dežele vzhajajočega sonca Japonske.

In ne samo modne, temveč "bolezen" imenuje "amigurumi". Amigurumi je miniaturni igrače, pogosto s podobo lutke ali živali. Prvič, velikost. Te je treba namestiti na dlani, in drugič, razmerju. To je po meri kvačkanih igrač z velikimi glavami in majhne noge (ali ne), in tretjič, čustva. Igrače, kvačkanje, mora biti "živa", z očmi, nosom in nasmeh.

Gobec na veliko pozornost, saj pleteni živali morajo biti animirane, in četrtič, način pletenja. Amigurumi mora biti brezhibno in pletene okrogle. Otroci in odrasli se pripoznajo v ljubezni in veliko sočutje do kvačkanje bitja, če se uporabljajo kot čare za vrečke in ključi so dani v avtu, okrasite njihovo hišo.

Več nadležne ustvariti najboljše ročno izdelana darila za rojstni dan, novo leto, poroke ali pa samo brez razloga. Ročno izdelane igrače bo nevihta pozitivnih čustev, pozitivna čustva in dobre volje. In ste si kdaj poskušal plesti igrače? Če želite povezati amigurumi, si lahko ogledate našo spletno stran za pletene igrače, nato pa za novega ljubljenčka. Na podlagi gradiva knittoy.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Rib plesti

pletene igrače, pletenje