o pletenje

 

Večina pleteni igrače

Kdo pravi, da je igrača posebej "otrok" darilo? Odrasel otrok samo ljubezen dajati in sprejemati darila igrač. Še posebej, če so igrače vezani na roko, je popolnoma edinstven in ekskluziven. Večino pletene igrača je tako prijeten na otip, domače kot udobno, da je malo ljudi, so brezbrižni.     In ni važno jim je namenjena kot darilo za sodelavca ali vaš ljubljeni otrok ponudbe.

Mimogrede, so mehke pletene ročno izdelane igrače narejene iz okolju prijaznih materialov, in zato ne bo škodilo, tudi najmlajši otroci. Poleg tega lahko za te igrače so zelo enostavno skrbeti zanje je treba oprati in posušiti kot ponavadi kvačkani ali občutljive izdelke. In da to storijo tako pogosto, da igrača ne bo izgubil svoj privlačen videz. Pleteni igrače lahko služi kot odlično božično darilo.

Dovolj, da bi igrače v obliki živali smešno figurice, ki simbolizirajo prihodnjem letu. No, če je igrača v "blagovno znamko" barvo, ki je tudi odličen corporate darilo zaposlene, sodelavce, poslovne partnerje in potencialne stranke. Prav tako ne pozabite, da vsaka oseba, ki meni, sam posameznika, svetlo in original.

Ekskluzivnih daril, kot so prvotno pletene igrače, ki obstajajo le v enem izvodu ponovno poudarjajo edinstvenost podaril.     Medtem, pletene igrače, in celo zelo lepo notranjost podrobnosti in odlične zmogljivosti v vlogi notranjosti darilo. Isto vrsto blazine, vaze in čipke serviete je tako dolgočasen, vedno!

Daj človek povsem izvirno pleteno zajec s tie-"metulj" in boste videli, kako se bo "tune up" je bolj udobno, prostora, da bo krasijo ta zajček. Trio neverjetno barvite kvačkanih tigre tipične "tiger" barva ne povzročajo le nasmeh na vsak opazovalec, vendar dodaja nekaj eksotičnih notranjosti prostora in sončno svetlobo.

Ko pletene opica z dreadlocks, v kaki hlače na sprednji strani vsakega človeka v cvet, tako dobrosrčen zabave uhmylochka in izvirno, to igrača. Pleteni pes z gobcem dotika sproži neustavljivo željo, da bi se njene roke, Občevanje, in navsezadnje, spati z njo v svoje roke na njegov najljubši kavč. Pameten podgana v smešno obleka lahko povzročijo občudovanje filigransko tehniko.

Bo bela miška z roza-vijolične rože gotovo vzbudila zanimanje za osebo, ki ji ga je dal. Tudi če je v življenju ni preveč dobro za glodalce. No, če ste se podeljuje za ljudi na splošno ne prenašajo niti glodavce v obliki pletene igrač, nato pa mu čudovit mačka, "Britanci" aristokratsko obarvan.

Cat je lahko celo "opremljeni s" krovni oziroma lastno oskrbo s hrano v obliki stisnemo pod noge pleteni bleščečih rib. Naša pleteni krava z drobnimi zvončkom okrog vratu tudi potem, ko je imel zelo prestižno nagrado ene od ruskih konkurence blaga. Mogoče zato ima tako ponosni videz.

Mimogrede, dokler moški izumili tkanine z dolgo nap, kot so pliš, in sicer kvačkanih igrač pogruntal med priljubljene "mehko" zabavo človeštva.     Pleteni igrače lahko puhasto in ne preveč zajetno in "napol prazen", tako da je primerna za pritrditev glave kot kavč blazine. Vse je odvisno od vaših želja, materiali, iz katerih igrače in njegove velikosti.

Ampak vsak od naših igrače funkcij, brezhibno tehniko pletenja, in v vsakem ljubeče povezanih številke živali, čutiti talent in tople roke mojster, ki je postavil v igračo del svoje duše. Naročite lahko tudi pri nas kot darilo prijateljem ali logotip podjetja.     Za naročilo pokličite: +7 (495) 210 04 41 Na podlagi gradiva www.jemper.ru

obleke, pletene igrače, pletenje