o pletenje

 

Pleteni igrače so darila ki bo prosim vsakogar

Pletilni igrače prinaša posebno zdravljenje. Lahko pripravimo darila, ki bo prosim tako otroci kot odrasli. Enostavno delo je potrebno veliko zabave. Podrobni opisi in shemo pomagal razumeti.     Ostanki sintepon preje in potrebe (sintetične volne).

Da Hare Potrebovali boste kosmat preje! Višina pletene ca zajec. 40 cm, pletenje.     Kdo je to? Frog popotnik ali resnično princesa žabo? Pofantaziruyte s svojimi otroki.

Višina pletene cca žaba. 15 cm, pletenje.     Družina medvedi Vyazanyey Bear Daddy, Mama Bear, in Bear. Te miši se lahko poveže z ostanki preje. Ti si pravi, iz ušesa, nos, oči, brki in kodrasti repi Te luštna psi ne grizejo!

Black and White, neločljivi prijatelji - mali psi, ročno pletene, super igrače za otroke. Vzemite za pletenje fancy preje in vdan mačke so srčkan, ljubezen njimi in odrasle in otroke. Tie igrača mačka ni težko. Priporočamo rahlo fuzzy preje.

Nose vezene z roza nit za brki lahko uporabite vrstico.     Dolžina 45 cm Igrače Knitting Knitting. Pleteni igrače Ladybug spominja otroka od poletja. Toy in nogavice, ki so povezani v istem slogu. Potrebujete dva gumba v obliki ladybugs in sintepon ali bombaž, riž krila Knitting.

Leo, preveč, je lahko doma! Toy lev bi lahko bil dobro darilo za otroke, rojene v znamenju leva. Ali imate časa za pripravo darilo.     Višina cca igrače. 17 cm Knitting. Pletena črna Burenka očarljivo!

Na ušesa ji "zlato" uhani, vratu in zvonec. Višina cca igrače. 35 cm Knitting. Jolly vlaken.

Telo veverica povezanih igrače iz volne, ter rep in ušesa, ki se uporabljajo ponarejenega krzna.     Višina cca igrače. 26 cm Knitting. Panda mati in njena čudovita otroka, povezanih z mehko črno-bele preje z dodano moher. Ušesa in repi so narejeni iz živali v obliki pomponi. Višina cca igrače. 26 cm     Kvačkanje. Mehke igrače, bodo vsi otroci z veseljem! Ali pa odrasli - tiste, ki verjamejo v srečo čare.

Izberite tisto, kar vam je všeč - pes, miška, ali petelin, in varno priti na delo. To gre veliko hitreje, kot si mislite, in našli boste zelo enostavno, saj je izvedba vsake podrobnosti zapored po vrsti igrač iz bolj podrobna navodila. Višina cca igrače. 22 cm Crochet in naper. Corydalis v gnezdu in jajca mnogih - storjeno napere.

Samo rep perje so prišiti in kvačkanih ob koncu kvačkanje. Igrače in ne samo - smešno grelniki za jajca, uživajo otroci, okrasite vaši kuhinji bo dobro darilo za veliko noč.     Višina cca igrače. 11-15 cm Knitting. Dragi Robbie Belek ocheno radovedni, je bilo vse čudovito interesno.Etot Belek povezane iz mehke preje.     Čudovito igrače in darila za vaše najljubše otroke.

Dolžini cca igrač. 40 cm Knitting. Sova bela - tako kot Harry Potter, s tako ptica ni za vsakogar.     Sova je povezana saten spredaj, in namesto oči gumbov. Višina cca igrače. 21 cm Knitting.

Opica - bo simbol 2004, ki svoje roke, zagotovo našli prijatelje med mladimi in starimi oboževalci.     Višina cca igrače. 45 cm Knitting. Božiček - smešno malo človek z debelo nos. On pleteni pas in torba. Pleteni igrače so darila, ki bo prosim vse kvačkanjeso brado in lase iz obrobja. Višina cca igrače.

40 cm Knitting. Snowman - zelo smešno je videti v kapo in šal.     Igrača je sestavljena iz majhnih podrobnosti, ki hitro in enostavno pleteni. Long nos korenček - je prav tako povezan z naperami.

Igrače Višina pribl. 30 cm     Knitting. Winter mrzlica s svojo najljubši čas za pingvine. Pleteni pingvina, zna biti dobro darilo za novo leto! Višina cca igrače. 32 cm Knitting. Sew na odejo čipke bleščeče vezalke, da bi si praznično slona!

Dolžini cca igrač. 29 cm, višina ca igrače.     22cm. Knitting.

Lahko Cute malo lutke služi kot spominek ali praznik dekoracije. Jih Tie zelo enostavno tako, da izpolnite polnil ali sintetičnih plute vstavite. Če pustite odprt spodnji rob pletene model, boste dobili punčko, bibabo ki jo lahko nosite na prst in bo zabavno idejo, zabava malčke.     Višina cca igrače. 10-14 cm na materialih avemeri.by.ru

kvačkanje, pletenje, kvačkanje, pletene igrače, pletenje, shema