o pletenje

 

Pletene zajce

Pleteni zajcev hookV tem času je prišel pletenja morda najbolj znanih in priljubljenih oblike z iglo vseh mater. Z lahko pomočjo igle ali kavljev, povezanih z izvorno darila Velika noč v dar, stari starši in godparents ter jih uporabite kot a. Piščanci in zajci so med najpogostejšimi simbolov velike noči.

Pletilni je lahko kavelj ali pletilke. Mogoče je samo nagačene živali ali "ogrevanje" za pirhov. Igrače lahko zabavno otroci, in "grelniki" okrasite vaš velikonočni mizi. Pleteni Velikonočni zajci in piščanci se proizvajajo dovolj hitro, da preživijo samo eno noč, da se zagotovi, da je vaša hiša vložil majhna "enoto" te lepe živali.

Obstajata dve možnosti. Prvi je v celoti vključena jajca, napolnjena s sintetičnim polnilom. Praviloma so pletene pletenja, vendar lahko uporabite in kljuko. Ti pletene velikonočnih jajc je lahko prvotno vprašanje, na primer, da jih povezujejo z košarico (klasična različica), ali izpolnite svoje pladenj jajc, je ostalo odprto vprašanje (za izvirne različice).

Druga možnost je, da kavelj vezave navadnih jajc. Takšna Ribja mreža bo velikonočna jajca se pravi okras za notranje zadeve, pa bo več kot njihovega nastanka dela. Toda rezultat je vredno! Te jajca se lahko obvezal, da visi na drevesu noč ali samo veje vrbe. Ljubitelj pletenja ustvarja celo noč pesmi z navojem in kljuko (naper).

Odpirata vaše žganja in izpolnite vaše hiše praznično vzdušje. Poskusite in boste izvedeli, pletenje noč! Na osnovi materialov iz aktivnega-mama.com

kavelj, igle, openwork pletenje