o pletenje

 

Kvačkanje krolik13

Naj zajec iz pletene kvadrat - to je tudi pametno, da bi dobili zajec iz klobuka!  Vsak malo puhasto, ne gladke preje katerokoli barvo po vaši izbiri. Vam ni treba veliko preje. Dovolj 6-palčni (15,24 cm) kvadrat, plus malo za ušesa in jih okrasite, da bi dobili dobro velika zajec.  Če je vaš preje nalepko priporočena velikost igle, nato pa tiste - ali manjše.

Primer: (35 jardov (32,04 m) iz preje, pletilke velikost - 5)  Vnesite zadostno število zank, da bi dobili 6-palčni (15,24 cm) (na primer, v originalni preje - 35 zanke) na gladke tkanine stockinet (pletene 1 vrstica spredaj, število Wrong), tako dolgo, kot je dolžina kvadratnih ne bo enaka širini. Blizu. Odločite se, kaj parjenje obraz ali seamy boste uporabili za zunaj zajec.

Uporaba diagram, oznaka točke, "in H zatiči. Tapestry iglo z nitjo dolžine približno 24 palcev (60,96 cm). Leaving rep približno 8 cm (20,32 cm), ki se začne na točki, in šivanje dolžina šiva polkrog na točko H, je zdaj polkrog na točko ". Zberite ta šiv in kravato koncih mesta. Izpolnite v glavi polnilo.  Uporaba koncih sestavljenih žarilno nitko, šivati ​​brado.  Mark točk B, B, C in C ".

Uporaba nit, ki se zbrali voditelji v koraku 2, šivati ​​robu AB, da bi se preseliti v BC, in zato 'B' to B'C.  Mark točk D, E, F, D "E". Pass dolžino igle nit približno 24 palcev (60,96 cm). Pustite rep dolg, 12 palcev (30,48 cm), ki se začne na točki F, šivati ​​roba do roba FE ED.  Enako z druge strani.

Teče skozi iglo z repom in šivanje roba F'E "na rob E'D".  Tamponirati polnjenje noge in telo. Sew trebuh. Potegni noge narazen in šivanje konča na obeh straneh trebuha prašiča. Skrij nit konča.

Type 5 ali 6 zank.  Pletene rebraste, 10 ali 12 vrstic. Zdaj zanko zmanjšuje v naslednjih vrsticah, da so podolgovate trikotnik. Pri zadnjih dveh zanke, pletene eno vrstico, nato pa pletene dve zanki skupaj.

Ali druga ušesa. Sew ušesa na glavo zajec.  Vzemite majhno žogo za polnjenje in šivanje trdno na zadnjem delu zajec. (Lahko pa potegnite majhno količino polnila kvačkanje kavelj znotraj zajec). Na podlagi gradiva dom.sibmama.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pletene Coat
  2. pletene elastična, kavelj

vezje zanke, igle, pletenje