o pletenje

 

Pletenih krzna

Ko se izgovori besedo "krzno", takoj predlagajo sami two epithets - naravna in umetna. Krzno je naravno - to je koža zajec, lisica, lisica, kun, rakuna, bobra, in umetno krzno - je sintetična vlakna, in izgleda kot pravo krzno.  Ravno pred kratkim sem prišel čez take kombinacije, kot pletene  Namesto tega sem videl v trgovini Pokrov od krzna narejene iz tehnologije, in sprva ni razumel: ali je mogoče plesti krzno?

Bilo je zanimivo iskal, sem pomislil - in tukaj so rezultati.  Idea Pletilni krzno (krzno pletenje, krzna preja) spada v kanadski modni oblikovalec Field Lishman.  To je ona, ki je prvi predlagal, ne da bi izdelke iz cele kože in krzna krzno ti preje. Surovine za preje so velike, in kar je najpomembnejše, kakovost kun, bobra ali zajec.

Obdelave je naslednji: vsak od kože, so cut strip, samo ne v ravni liniji, ampak po spirali, potem trak krzna valjanih in nalagajo nadomrežij bombaža ali elastičnega materiala, in temelj je lahko različnih oblik. Pomembno je, da strip ni bil širok, kot je zelo tanka in zelo debel, tako da je sprejemljivo velikost 3 mm do 8 mm tanke trakove, pridobljenih iz najboljše iz puhasto krzna z debelo membrano (spodnja plast kože).

Fox, srebrna lisica, rakuna, kun, lisica, polecat, sable nalašč za proizvodnjo krzna pramenov, ker imajo dolgo nap in dovolj gosto membrano. Toda zajec in ovce - niso primerni, saj na prvi - tanke membrane, medtem ko drugi - in samo bližnjica krzno, ki je odvzela izdelek puhasto.

Treba je opozoriti, da je zelo Paula Lishman začel ravno z zajec  .  Po rezanju so trakovi obravnavajo na poseben način, da bi dobili polno preje iz krzna. Iz pleteno kapo krznoPrvič, trak se lahko privijemo v vrtalnikom in določi odvijanje na ladji, redno raztezanje in močenje. Drugič, lahko uporabite nit, ki temelji, ali uokvirjene nit, na katerih je rana pod določenim kotom, krzna strip.

Nekaj ​​je posledica filamentov z navzkrižno povezana, tako da tvorijo eno dolgo.  Ker je krzno strip vezani off okoli očesa bazo, krzno je tako zunaj kot znotraj izdelek. Ta izdelek je zunaj pletene krzna obrne dovolj lahka, in resnost krzna ni tam.  Poleg tega, krzno pletenine ni nagubana in ohranja svojo obliko.

So iz pletene krznene jakne, ki pa tudi cap, šali, ogrinjala, boe, ponči, jakne, stoles. In to ni popoln seznam proizvodov pletene Fur: kdo ve, morda bo kdo želeli, da bi hlače iz tega nenavadnega materiala tukaj!  Poleg tega ni zelo dober kosov krzna lahko copat ali torbici.  In kar je najpomembnejše - alternativa običajni krzno, da, ki smo jih vajeni.

Poglej, sto let naši potomci bodo čudno in rekel: "Kaj je naša babica pletenje volne? Strange je nekaj ... " Na podlagi gradiva shkolazhizni.ru

klobuk, pletenje