o pletenje

 

Pleteni zajec zgodba

Vsi vemo, da je krzno ali umetno ali naravno. Pleteni zajček pletenje zgodovinoAmpak obstoj pletene vem nekaj krzna. Sama ideja o pletenje krzna pripada modni oblikovalec iz Montreala, kanadski Golf Lishman, prvič v sredini 70-ih predstavljena javnosti krzno nima cele kože in krzna preje. Surovine za to preje jo je prejela iz velikih in visoko kakovost kože zajec, bober, kun.

Dolgo časa, Paul je držal skrivnost tehnologijo proizvodnje krzna preje. Skrivnost je bila odkrita šele leta 1998.  Da bi dobili nit krzna kože nedotaknjen trakovi spiralo cut, ki so nato valjani in začeli postavljati bazo, ki služi kot mrežo kakršni koli obliki iz bombaža ali drugih prožnih material.

Mora biti trakovi širok kot zelo debel in zelo tanka, zato je njihova optimalna velikost je lahko 3-8 milimetrov. Nato se trak obravnava na poseben način za polno preje krzno. Prvič, svoje vetra na sveder, ko reševanjem njenih osnovnih na krovu, s potrebo, da se raztezajo in včasih mokro. Nato na nit, ki temelji začeti pod določenim kotom, s katero se trak iz krzna.

Nekaj ​​pramenov, pridobljene zamrežene med seboj, da bi dobili eno dolgo vrvico.  Zaradi dejstva, da je krzno strip vezani okoli očesa bazo, je krzno in zunaj in znotraj. Resnost krzna ni čutiti in pletenih izdelkov iz krzna, pridobljenih zelo lahek in presenetljivo nežen. Velik plus je, da pletene krzna tkanina ohrani svojo obliko in ne nagubana.

Skrb za pletenine krzna in naj bo zelo enostavno, kljub poslastica.  Za proizvodnjo krzna preje so kot nalašč fox, kun, lisica, polecat, rakuna, sable, ker imajo dolgo nap in zelo gosto membrano. Ampak ovce in zajec ni primeren, saj je prvi ostri cut kratko krzno, druga tanke membrane. Vendar je treba opozoriti, da je Paula Lishman se je začelo s krznom zajec.

Najboljša surovina za krzno preje kun.  Od danes, je skoraj vse: jakne, plašči, šali, cap, ogrinjala, ponči, stoles, boe, jakne, to ni popoln seznam proizvodov iz tega nenavadnega materiala.  Pleteni krzno je odlična alternativa že seznanjeni, da nas krzno. Fur pletenin je postala ena od zadnjih navdušenje mnogih modnih oblikovalcev.

Oblačila iz pletenih krzno je malo verjetno, da bi lahko primerno branila svoje srečen posestnik hude zmrzali, vendar pa ta oblačila pod silo, da dodate opombo, da edinstvenost in neprimerljivo eleganco v večerni obleki, in ne le v zimski sezoni. Na podlagi gradiva

klobuk, pletenje