o pletenje

 

Pleteni krzno

Niso vsi ljudje, tudi najbolj razvpiti "krzno foodies" vedo o obstoju takega kot pletene krzno. Vsi smo navajeni na to, da se krzno bodisi naravno ali umetno. Still, modna industrija ne miruje, in vse nas z omejenimi možnostmi House of Fashion profesionalno delo s krznom, tako da postane popolnoma novo podobo.  Danes, pletenje na vrhuncu priljubljenosti.

Mi smo vse bolj priča na brvi na svetu prљt-a-porter veliko različnih pleteni garderobe predmetov.  Št izjema in stvari, povezane z krznom. Praksa kaže, da se lahko pletene krzna, in njegova oblačila iz nje pridobi edinstven in zelo izvirni videz. Torej, kaj je pletena krzno? Kaj je produkt pletenega krzna, in kako je pridobila svojo končno obliko?

Kakšne so prednosti vlaken krznenih oblačil?  To je bilo, se bo v resnici, je treba razpravljati v tem gradivu.  Prvi, ki govori o pletene krzna, je bil znan kanadski oblikovalca Paula Lishman (Paula Lishman), ki je v 70. letih prejšnjega stoletja predstavil javnosti prvi izdelek iz tako imenovane preje krzna. Lishman prejela njena mojster kože naravnih bober, zajcev in kun.

Že dolgo oblikovalec Montreal hrani skrbno varovano skrivnost zaščitene tehnologije za ustvarjanje izključno niti krzna. Toda leta 1998 je ta tehnologija postala dostopna javnosti, in vedno več oblikovalcev v svoje couture zbirke predmetov plesti krzna.  To razkošno krzno se pogosto omenja kot preje, krzno ali pleteni krzna.

Paula Lishman začela svojo prav isto s krznom zajec, in kasneje preselil v jutranje dobre preje iz več elite in sable, kun in lisica. Na splošno sodobna furriers pravzaprav ne praznujejo in zajec krzna, kot surovina za vlakna, v tem primeru je veliko bolj obetavna, je kun.  Kako je krzno preja?  Fur nit se je, kot sledi.

First of all, je vsaka koža razdeljen na majhne trakove, ki niso prerezane po ravni liniji, ampak spiralo, respectively. Drugič, zaradi trak zvit in manipulira z master na mreži fleksibilnega materiala, ali bombaža, ki je osnova.  Mimogrede, lahko ta okvir, je popolnoma drugačno obliko.  Še posebej pomembno je dejstvo, da krzno trakovi z optimalno širine 8 mm, v tem zaporedju, 3DO.

Mimogrede, strokovnjaki pravijo, so najboljši bari, pridobljenih iz puhasto krzna, ki je gosto membrane. Seznam idealen mehanizem za proizvodnjo preje so bile naslednje naravne sestavine: rakuna, kun, lisica, polarna lisica, polecat, lisica, sable jih z optimalno dolžino nap, in ostružki dobre kakovosti in gosto. Ni najbolj idealna za proizvodnjo krzna, puhasto preje ovce in zajec.

Torej. z ostružki zajec krzno pretanek, in ovce strižena kratko krzno, ki ne more ustvariti "puhasto učinek." Najboljši krzna, od katerih se veliko preje, kun. Vrnimo se tehnologija izdelave krzna pramenov.  Po rezanju vsak pas krzna je tako predelane, da se dobi trdna in trajna niz krzna.

Pravzaprav, obstaja več tehnologij za kožo. Najbolj priljubljena sistem vetrovi v spiralo pasu krzna redno-nit ali uokvirjena nit. Vendar pa so več zaradi vlaken združeni v eno, ki je navit na čakalni ali v žogo.  Fur preje za njeno teksturo je neverjetno vsestranski.

Glede na to, da je ta nit rana okoli jedra omrežja, je krzno in zunaj in znotraj izdelka.  Še ena velika prednost iz pletenih krznenih oblačil je lahek in skoraj Bestežinski. Resnost nit, kot je to v primeru navadne volne ali akrilne puloverji so popolnoma izključeni.  Izdelek fine pletene krzna ohranja svojo prvotno obliko, tkanina ni nagubana, in je trajno. Z isto.

Krznena oblačila preje ne potrebuje podloge, ker notranji strani je zelo prijeten za telo, in ne povzroča nelagodje, kot je na primer, iz volne ali akril težko.  Do danes, pletene krzno je zelo priljubljena. Od se jo je dala luksuz šali, lepo puloverji, original jakne, plašče in srčkan ponči, boe, mufi, jakne, pelerine, štole in tako naprej.

Nekateri oblikovalci eksperimentirali s puhasto nit, in sicer ustvariti hlače, maxi-krila in tunike preje krzna. Izdelki, narejeni iz pletenih krzna je odlična alternativa tradicionalnim krzno, to je nekaj zanimivih in izvirnih.  Skrb za kvačkana oblačila iz krzna, ni težko. Edino, kar je vredno vedeti, je dejstvo, da izdelki iz krzna niti ni mogoče izbrisati.

Po pranju se bo ta izdelek dobili absolutno nobene Naočit videz. Ob koncu jesensko-zimsko sezono je bolje, da bi plašč, jakno ali Pokrov od krzna na kemične čistilnice.  Tako nežen garderobo predmete raje zdravljenja, in kot je cena takega odnosa vam bodo postregli z ne samo eno ali celo dve sezoni.

Na splošno, pletene krznenih izdelkov igrajo vlogo edakogo dekorativni kot funkcionalni objekt, ki bo zaščititi pred zmrzaljo vreme. Če je produkt krzna niti absorbira trpek vonj parfuma, kemikalije, cigaretni dim, lahko doma, da je ravnanje s paro ali vročim zrakom na dosegu roke.

Če ste nenadoma mokro produkt pletenega krzna, da se posuši na ramenih, nato pa zdravljenje s paro ali vročim zrakom, tako da so resic ni zaljubljen skupaj.  Naj stvari iz takega materiala bi morala biti na istih mestih, kjer tradicionalno krznenih plaščev ali plašč v suhem toplem prostoru, platna vrečke z zadostno kroženje zraka.

Danes mnogi od nas so kombinacijo besed "pletene krzno" pomeni vzorce s podaljšanimi in tečaji. Fur preje pletene večinoma kvačkanje, pletenje, ali z uporabo strojno pletenje. Ne zamenjajte verodostojna krzna preje in sukanca, ki je "krzno učinek."  Do danes so eden od najbolj priljubljenih izdelkov pletene ponchos kun krzna, ogrinjala in poročna boas.

Te stvari videti mehko, skoraj breztežnostnem in eleganten. Če imate raje krzno, z vzorcev (obleke, jakne, puloverji), produkt pletenega kun je odlična izbira.  Pleteni krzno se razlikuje od klasičnega, zlasti dejstvo, da prvi dlake ne zdi tako dolgo, in številčnost pletenja tehnik daje priložnost, da okrasijo različne izdelke modelov.

More biti kosov oblačil pleteni krzna odlično kombinirati in nositi ne le pozimi, ampak spomladi ali jeseni.  Še en velik plus iz pletenih izdelkov iz krzna so nekoliko cenejši od istega malo stvari iz enega samega mehanizma. Na primer, bo lepo jakno ali pončo pletene iz kun stala približno trikrat ali štirikrat cenejši od tradicionalnih plašč kun. V vsakem primeru, izbira je vaša. Na podlagi gradiva mp.spb.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kape

sheme, pletenine, obleke, vzorec