o pletenje

 

Pink pleteni zajec

Pink pletene zajec igrače  To pletena igrača zajček je bil ustvarjen s štirimi naperami. I prvotno načrtovano, da tie majhno punčko, a na pol poti skozi moj punčko spremenil v zajec! Ta priročnik vam bo pokazal, kako tie igrače na štirih igle ali krožno igel.

Pletilke 15h8sm, pavs papir, škarje, bucike, igle, svinčnik  Fabric zapisov ali barvne tkanine za tace in ušesa, plus drugi del srca (to lahko enako ali kontrastni tkanine.)  Dodatne tkanine ostanki majhen košček belega krpo ali gobec.  Preja 2 predence bombažne preje: 1. Proti - roza in 1 bela roll.

Odlikovanj 2 ustrezne gumbe za oči. Različnih gumb za nos. (Morda boste želeli, da eksperimentirate z različnimi barvami in CP velikostih, preden jih šivati.)  1 majhna bela pompom za rep.  Nit je bele barve, za šivanje podrobnosti.  Thread na ustrezno barvo gumbov.  Polnjenje ali rezanje tkiva sintepon.  1. Začnite s pletenjem telo.

S 4 napere, dial 60 zanke enakomerno čez 3 napere. S krožnimi iglo, kraj marker pred prvo zanko (tako da lahko vodijo prešteje število ponovitev).  Zdaj, uporabite shemo za pletenje:  Nadaljujte ta vzorec, dokler ne boste vnesli 16 strani, ali približno 10 cm  S krožno igle, kraj marker 1 2 več v 20. zanke in eno v 40.. Nato uporabite naslednji shemi za pletenje:

Še naprej uporabljati roza preje in zmanjšali na eno zanko na začetku vsakega igle (ali na vsako oznako, s krožnim iglo), dokler ne boste pridobili six zanke na zalogi za vsak govoril (ali 18 za okrogle naper). (Bates, provyazyvaya 2 zanke skozi sprednji del šivov.) Cut preje, pri čemer 20 cm (8) rep. Prežema rep pri preostalih zank. Na tej stopnji bi morali imeti cev obliko, ki je zaprt na enem koncu.

2. Pink pletene zajec govorilUporaba polnilo, izpolnite telo.  3. Za kosov tkanine, da vzorec z uporabo predloge spodaj.  Jo pritrdite na dele tkanine in sledenje. Morali boste izrezali 2 oblike noge, 4 uho obliko, 4 oblika strani pa nižja obliki srca obliko in obliko gobca.

Dodatna 2 manjša obrazce.  4. Če želite, da vrečo riža, priložite kosov materiala skupaj in šivanje z odpadki, pri čemer 2 cm (3 / 4 in) luknjo, da bi se javnost na desni strani (kot je omenjeno). Release desni strani in izpolnite vrečko riža. Sew odprtju zaprt in vanj na pleteno zajec.  5. Veer arhiviranje (kopija) na dnu ene strani vrečke riža (desna stran).

Put vrečo riža na prostem zajec okvir (desno stran predloge ni sprednji strani tkanine).  Pin na mestu, s pleteno rob tucked na vrhu vreče riža. Sew tesno.  6. Za noge, fold vsak kos na polovico (kot je navedeno na vzorcu) in šivanje.

Pusti osnova vsake noge odprta za javnost na desni strani in ga izpolnite. Release desni strani.  7. Uporabite palico za polnjenje, da stvari vsako nogo.  Tuck noge pod sprednji rob zajec, približno 2 cm (3 / 4). Pin in šiv na svojem mestu.  8. Pritrdite usta na belem delu gobca.

Sew gobec od zajec, da ga postavite tako, da zgornji vrstici s vrhu sprednje strani CC na telo.  Roke šivanje usta z vezenine nit. Pritrdite gumbe za nos, nato pa pritrdite ostale gumbe za oči.  9. Za vsako roko, nato rezana dva kosa skupaj in šivanje, pri čemer se konča odprti za javnost na desni strani in ga izpolnite.

Release desni strani in uporabite palico za polnjenje, da stvari vsaki strani.  10. Za vsako uho, nato rezana dva kosa skupaj in šivanje, pri čemer se konča odprti za javnost na desni strani in ga izpolnite. Release desni strani.

Uporaba pikčaste črte na vzorcu, kot vodilo, krat pred vsakim ušesa bit in šivanje v tem mestu, da bo oblika, da zajec ušesa. Pritrdite ušesa na vsako stran od telesa, nad očmi.  11. Pritrdite rep pompon na koncu zajec.

Glede na materiale em-tut.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Crochet je privlačen zaradi svoje preprostosti in elegance

shema za pletenje, zanke, pletene igrače, pletilke