o pletenje

 

Knitting igrače

Ustvarjanje nekaj, kar z rokami - vedno zanimiva stvar. Še posebej, ko gre za stvari za otroke. No, lahko da vas prosimo, otrok več kot novo lutko, ali morda leva! Zato smo vam vse igle ženske, tako začetnike in izkušene, naj bodo pozorne na pletene igrače. Vendar, zakaj kvačkanih igrač se lahko v interesu samo za otroke?

Bo Beautiful obrti je izvirno darilo za prijatelje in družino, ali morda v začetku letošnjega edinstveno zbirko. V tem poglavju boste našli diagram pletenje igrače in možnosti pletene oblačila za punčke, ki jih lahko preprosto storite sami, vodena z jasnimi navodili.     Podrobnejša pojasnila pokriva vse faze dela, zaradi česar je ni breme, ampak veselje.

Tehnologija je preprosta in jo bo peljal na vsakogar - od odraslih do otrok. Omeniti velja, da pletenje igrače, ki ne zahtevajo nakup novih preje - zakaj torej ne da bi iz ostankov, ni potrebe po puloverji in šali. Ampak kot zabavno bonus, ponudi naj bodo pozorne na shemo bodo obleke za vaše hišne ljubljenčke, še posebej brez dlak psi, ki so zamrznitev v zimskem času in bo z veseljem skrb in topla oblačila in se kot rezultat izgledal pletene igrače . Na podlagi gradiva www.uzelok.ru

diagrami, pletenje, pletene igrače, pletenje