o pletenje

 

Sodelavec Naj traja

Sodelavec Pa traja traja

Vzemimo za kljuko vezati na spodnji sliki.  Baretke Danes spremenilo od običajnega glavo obleko v nekaj več.  Zdaj je ni fashionista ne more storiti, ne da bi to elegantno kosov.  Beret je pripomoček, ki ne le nas ščiti pred mrazom, vendar tudi poudarja naš stil in okus.

Povezava je lahko tudi začetnik Štriker, ima najmanj spretnosti ali kvačkanja igle, nekaj ur, pri čemer ni veliko zapletenih pletenje vzorec baretko.  V pletenje, kvačkanje baretko je dovoljeno uporabljati katero koli tehniko in vzorci.  Pleteni se lahko openwork in gosto, monotono in barvita, velikih količin in ni zelo veliko. Vse je odvisno od vaše želje in okus.

Lahko uporabite različne preje, ampak seveda, mora njegova sestava tekmo sezone nosil izdelek.  In tukaj je opis,shemo pletenje kljuke kvačkanje baretko beretok uporablja kot igle in kavljev, kakor tudi njihove kombinacije.  Lahko okrasite svoj klobuk, z uporabo ready-made broška, ​​in si bo lahko sami v pleteni cvet. Sodelavec Pa traja openworklahko uporabite za okrasitev baretko pompom.

Prav tako se uporablja kot okras vezenje, kot ponavadi, in trakovi. Pletene Beret ne samo eleganten hobi, ampak sredstvo za dokazovanje drugim svoj stil in modni čut. Na podlagi gradiva 1001shemyvyazaniya.ru

traja pletene baretko, pletenje sistem, občutljivo