o pletenje

 

Programa se pletenje

Pletenje, Knitting shema - Take  Vzemite 5-60 gramov rdeče preje in sukanca malo belo - do konca. Napere se 1,5-2 krat debelejši niti. Preden začnete pletenje, ne pozabite, da je potrebno ujemajo z vrha pred st. Sestavljen traja 8 klini, ki so izdelani s pletenjem. Začetku vsakega klin je ena zanka. Postopoma razširila z zankami klin-yo povečanj.

Povečanje zanke je treba opraviti le na sprednji strani službo.  Na hrbtni strani vseh zank in yo morali plesti Žuborenje zank. Sedaj nadaljujte s plesti baretko. Dial 10 šivov (8 zank za 8 + 2 klini rob zanke) in pletene, kot sledi: 1. vrsta - odstraniti meje zanke, * yo, K1 zanke *. Od * k *, ponovite osemkrat. Ob koncu serije - loop Wrong - regionalni.

2. vrsti in tudi vse vrste pletene zanke in Žuborenje yo zanke.  3. zapored - odstraniti meje zanke, * yo, k2 zanke *. Od * k * ponovite 8-krat, na koncu serije 1 Wrong zanke - regionalni.  5. zapored - odstraniti meje zanke, * yo, 3 obraza zanke *.  Od * za "ponovite 8-krat, na koncu serije 1 Wrong zanke meja, itd  Torej pletene baretko, z razširitvijo na želene velikosti. Potem se začne spust - spodnji del baretko pletenja.

Če želite to narediti na sprednji strani zanke, da bi odvzel klini. Na začetku vsakega klin plesti 2 STS skupaj.  Preostali zanke vsakega klin se običajno Tie - ločeno za vsako posebej. Tako se bo v seriji zmanjšal eight zanke.  Pletene Žuborenje vrste Žuborenje zank.

Tog zanke, zdaj na šest ali sedem sprednji vrstic. Torej odštejemo 48-56 zanke. Nato tesno prepleteno mrežo preostalih STS 1x1 Rib na tanke igle.  To bo prstan baretko.

Sew se na napačni strani. Pripravljen, da progladte na napačni strani skozi vlažno krpo, ki leži v notranjosti Beret mehko krpo. Ne pritiskajte traja veliko železa! Pripravljen, da se lahko okrašena z opremo - niti vezene cvet ali tie druge barve. Na podlagi gradiva nitkami.ru

Shema pletenja, cvet, pletenje, pletene baretko traja