o pletenje

 

Povezava je zelo preprosta pletenje

Iz velikost obseg glave od 1-2 cm, so odšteli za izračun števila zank, da bi začeli.  Glede na to, kaj želeno velikost baretko, največje število zank se izračuna, se bo krog baretko.  Izračunajte dvema polmeroma obseg kroga in vodja kroga. Radius je enaka izračunani dolžini oboda deljeno z 6,28.  Izračunajte razliko med polmeri prvega in drugega kroga.

Preračunaj Vsi zneski so v palcih s številom zank in vrstic.  Na splošno Povezava je zelo preprosta naper (dva), lahko pa kavelj.  You need to dial število zank, ki bo ustrezal obseg glave. Next fit običajno elastičen trak 2-3 cm  Nato morate razdeliti število vrstic, ki jo izračuna prej za tri, po možnosti enake, dele.

Kdaj naj se pletenja prvi tretjini serije dodane enakomerno zanke enake razlika v velikosti med krog baretko in obseg glave. Dodajte zanka je boljša le v sodih vrstic, ali vsak četrti.  Drugi tretjega do plesti stanovanje, medtem ko je morda malo manj vrstic kot v prvem delu.  Zadnji tretjini bo vrh izbirčen.

Če želite vzpostaviti povezavo, da split pletene na šest delov. Na primer, če se je zgodilo, da je napere od 90 zank, nato pa bi jih razvrstili v šest boste morali pletene skupaj 1. + 2. zanke., 16. + 17. loop, 31 th + 32 th zanke in t . itd do 76-O1 in 77..  Število potrebnih za Žuborenje plesti, ne odšteje zanke. Next, pred vrsticah pletene zanke treba plesti skupaj s tisto, ki iz tega izhaja.

To je število zank, ki so vedno zmanjšuje, medtem ko se zmanjša skupno število zank. Zmanjšajte polovico zanke, začnete jemati off 12 zank, potem bo krono baretko biti ravna.  Kdaj bo napere je skupno šest zank, bodo morali potegniti nit.  Če ste vzeli pletenje o krožni igle niso, in s kljuko, bo to samo še šiv.

Naj končnega izdelka je mokro, da se posuši in razpadejo. Edge of baretko lahko nato okrasimo pletene cvetnih listov ali nakit. Na podlagi gradiva www.kakprosto.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletenje

roko, se zanka pletenje