o pletenje

 

Pletene cap nit

Za pletenje kit, kar potrebujete:.. 450 gramov preja "Alpaka" Podjetje CEAM (100% alpaka, 167 m/50 g) Pletilni napere iz № 4 in № 2 kavelj.  Vzorci za pletenje: (. Licenca str - Izn Itd, izn P. - Lits.p..) Wrong gladko površino.  Knitting klobuki Rdeča nit v 2 slike pridobil 30 zanke in kravato v prečni smeri Shema 3 (v shemi 32 itd.) Ponovite vzorec od 1. do 34. str 3-krat, nato pa povežite s 35 th do 40 th serija.

Kvačkanje art. yo brez dna cap premera 18 cm  Pletene mora biti mehko dno.  Ne da bi pri tem nit, tie kavelj na dno Tuglie. Cap za šivanje.  Knitting shirtfronts pridobil 30 zanke in kravato v shemi 1. Potem, s strani pletenice na vrhu srajčne sprednji vrsti 16 zanke in plesti Podveza 8 cm viskozna

Zmanjšajte zanke provyazyvaya v vsaki vrsti 2 STS skupaj na sprednji steni, dokler ne bo zanka . Samo priključite drugi strani srajčne spredaj.  Knitting palčnike palčniki so pleteni v dve polovici. Z 22 zanke in kravato v shemi 2. Pletilni klobuki nit za kvačkanjeBind dveh enakih delov, ki so face-rokavice.

Da bi notranji strani z 22 STS in Podveza kravato 5 vrstic. Potem Žuborenje stitch vežejo še 18 vrstic. V 19. vrstici pletene 1, št izn., N. 7 na dodatnem dvigalo. iglo, pletene ti. do konca.  20. vrsto pletene, kot sledi: 1 oseba, 7, itd, da pokličete iglo (namesto strel 7 STS na dodatnem Napere.), 1 izn.. Tie 36 serije in začne odštevanje, provyazyvaya na koncu vsake vrstice od 2 zank ob sprednji steni, vendar pa bo 8 § Preostali zanke blizu.

Notranji del drugega pletene rokavice z enim prstom v zrcalni.  Tie na zanke z dodatnim naperami Podveza 8 vrstic viskozen. Potem začnejo zmanjševati, provyazyvaya 2 zank skupaj na koncu vsake vrstice, dokler ne zmanjka zanke. Dial 7 STS iz druge strani pletenje in pletene 2. polovice prsta.

Obeh polovic Rokavice s palcem in palec skupaj, vezanje kvačkanje art. b / n. Pripravljen za dekoriranje sprejemnik s okrasnih, nashiv jih, kot je označena na kartah.  Palčniki in kape. Kvačkanje Kit

Glede na materialih yzelkom.ru

Knitting . igle, yo, yo, pletenje, obleko