o pletenje

 

Meni naperami

Meni, da lahko priključite in hook-and-spoke.  Začni pletenje s top kvačkanje. Podlaga za krog s premerom. Link lahko hitro sc. Potem fit štirih vrsticah brez dodatkov, in nato začne vzlet zanke v krajih, kjer so bile narejene dodatke.

Torej je treba zvezal, dokler ob glavo, ne sedeti tesen. Zdaj tie platišča višino treh cm sc, končal pletenje rachim korak.  Kako Povezava je napere?  Čas in priprava traja malo dlje.  Preden tie meni, napere, ki jih potrebujete za pravilno izračunati zanke.  Ne bodi len in povezava oblikovanje večjih (15x15), prešteti število ponovitev v enem centimeter.

Po tem, kar potrebujete za merjenje obseg glave. V poznejši meritve odšteje palčni, ob upoštevanju dejstva, da je preje raztegne v procesu nogavice. Pomnožite s številom zank v en centimeter.  Izkazalo se je približno število zank za začetek pletenja baretko dnu.  Če imate lepe sekcijskih buklirovannaya ali barvane preje, vzorec za baretko odločijo, da ne.

Type v napere z zahtevano število zank, po možnosti več za 8. Tie obroč Podveza viskozna tri cm v višino.  Vzemi debelejše špice in nato še pletenje šiva spredaj. V prvi vrsti je treba enakomerno dodati eight zanke. Enako prirastek koraki v vsako četrto zapored dvakrat.  Potem pletene natanko tri cm v višino.

Zdaj, kar morate storiti odštevanje, tako pletenje na osem enakih delov in vsak del provyazyvaya dveh končnih zank skupaj. December storiti v vrsti, medtem ko špice ne bo ostal 12 STS. Pletene njimi dva skupaj, oborvite nit dolžine približno štirideset centimetrov, potegnite preostalih zanke in traja sshiyte vertikalno plesti šiv.  Kako tie krožno pletenje prevzame gladka površina spredaj?

Izračunajte potrebno število zank, tie pasu petih cm visok saten spredaj. Zdaj teče zvit yo vsaka štiri zanke. Next pletene tkanine in dodal, enotno v vsak šesti vrstici 1 st skozi osem zanke, potem ga vam devet zanke.  Tako naj bi dobil baretko premerom 30 centimetrov.

Razdelite platno v osem kosov in še pletenje klini enakomerno izdelavo odštevanje vsakega primeža za zanko vsakih šest vrstic. Ostalih osem zanke potegnite bingljati nit.  Kako tie naper ima lep vzorec? Treba je opozoriti, da je številka, potrebnih za pick up, tako da se lahko rapport natančno ujema s klicano številko zank.

To je, če rapport je 12 zank, je število zank za baretko mora biti več dvanajstih, plus Edge. Poleg tega je treba vzorec je treba izbrati tako, da boste lahko nadomestil ali odvzemanjem, ne da bi motili sliko.  Povezava je otrok govoril o možnih ostankov svetle preje različnih barv. Primerno za risanje fino žakard vzorcu.

Boste pletene barvni vzorec ospredju, provyazyvaya več vrstic iz zank, z dodatkom druge barve.  Na primer, sprednjo površino niz treh zank glavnih obraz bež, tri obraza zanke modre.  2. zapored Žuborenje zanke na sliki. 3. vrsta three zanke modre, tri glavne zanke v bež.

Vrstica 4 Žuborenje pletene zanke na sliki. Potem nekaj vrstic osnovno barvo. Nato ponovite z dodatkom drugih barv.  Poletje se dekleta za pletenje in kvačkanje je povezana z belo bombažno bi bil čudovit okras za malo mode.  To je enostavno tie kavelj traja. Od vrha, tie bari z dvema yo krog v premeru.  Potem sc štirih vrsticah enakomerno.

Še vedno pletenje sc in se odštevanje, dokler ne baretko ne bo sit tesen na glavo. Complete kvačkanje baretko okolyshkom - več vrstami sc. Na podlagi gradiva fb.ru

traja pletene baretko, yo, yo