o pletenje

 

Katere metode za pletenje baretke tam

Kako kravato in traja nekaj sredstev za pletenje baretke, so tam? Ampak dejansko obstaja veliko različnih načinov, da plesti ta klobuk. Lahko pletene traja pet napere,Lahko začnete s platišča, pa tudi z vrha, lahko pletene v prečni smeri, in navzkrižno kvačkane gores.  Bomo govorili o tem, kako kravato meni najbolj priljubljenih načinov.  Torej, kako najprej.

Getting naše pletene traja od zgoraj navzdol.  Najprej smo zbrali seven zank, saj Edge in še naprej plesti na naslednji shemo : prvo vrstico pletene - yo s spredaj zanko, in tako do konca, drugi seriji (kot tudi vse celo), tako prepleteno mrežo - provyazyvaem yo prečkali zanke brez ustvarjanja openwork. V tretji vrsti bosta provyazyvat, kot tudi prva. Po tem je potrebno razdeliti vse zanke v šest klini in označite meje rdeča nit.

Za razširitev klin v naslednjih pletenje storiti na yo ena od obeh strani označen z nitjo zanko na ta način: s serijo trikrat, in vsaka tri vrste šestkrat. Pomembno je, da bodite pozorni na dejstvo, da je dno prihodnosti vedno ravno baretko.  Ko polmer doseže dno prave velikosti, provyazyvaem še 3-4 cm poveča brez.

Start za opravljanje odštevanje štirih stopnjah, da se je število oblikovane zank, enak obseg glave. Potem, pet centimetrov provyazyvaem radirko.  In kako se povezati špice ima enako število klini? Razmislite, drugi skupne metode Pletilni Baretke.  Vzemite iglo o številu klinov nastanejo (npr. pet ali sedem). Število zank bodo pridobili pravico za izračun in sprednji pletene stitch okoli Acc ali dlesni.

Po tem, osem centimetrov pletene vzorec in želel, da bi želeno obliko traja početje dodatek.  Potem, šest centimetrov pletene brez dodatkov, in nato nadaljujte, da dna vyvyazyvaniyu izdelkov (z zmanjšanjem treh deljenih odmerkih).  Vse ostale zanke mora potegnite vrvico in dobro braced.  Naslednji članek: Najbolj priljubljene NOVICE DANES! Na podlagi gradiva liveissue.ru

pletene baretko, baretko, yo, yo, shema