o pletenje

 

Kako lahko povežem traja?

Jaz bi se pletilke na krog in linijo. Vnesite število ponovitev, kot ga potrebujete, da se prilega glavi. Najverjetneje malo manj - stretch. Ive 'preizkušen to empirično. Začnite pletene izbrani vzorec.  Samo tu, upoštevajte, da samo plesti na sprednji strani.   Vi ste srečala v spiralo, nato pa traja bodo brezhibne - okrogla. Če želite, lahko naredite back šiv.

Potem spirala ne bo, ampak kot ponavadi si plesti na sprednji in na hrbtni strani. Ok, rezinochki 1,5-2cm in dodate zanko.

Če dodate na določenih mestih - bodo klini (na primer, vas pletene okrogle, ste zadovoljni z 8 klini:. Razdeli število zank 7 in označite meje barve nit ali sponke za papir kot primeren samo za parjenje z oznako zanke - ene zanke povezavo dveh zank, in tako vsakič, dokler ne dosežete želene višine baretko). Če dodate zanke naključno, brez posebne označeni strani - dobili ravno rezilo s povečanjem širine.

Po 1-2 vrstic - prepleteno popoln krog brez povečanja zanke (to je obvezno, odvisno od sloga). In v naslednjem krogu na istem področju, z oznako zagon in postopno zmanjšanje zanke (provyazyvat dva skupaj).  In tako vse do konvergence krog. Najprej poskusite vse majhen vzorec in boste razumeli kaj mislim.  Dejstvo je, da ni težko.

In če preja je tanek, in nato dodajte pushistenkaya (zmanjšanje zanke) v kaotični obliki ni viden.  Vso srečo.  Sedem krat ukrep, eden - cut. Na podlagi gradiva club.osinka.ru

vzorec, ki bo vezje zanke