o pletenje

 

Pletene shirt sprednji del oblačila

Dickey je kos oblačila je prišit ali pritrjen na prsi moškega ali ženskega spola majice Dresses. Dickey pogosto šivati ​​in plesti majhne otroke, ki še vedno ne vedo, kako točno je.  Lahko povežete napere z majico, spredaj z rokami na priloženem opisu. Stvar je preprosta za začetnike. Podroben opis sheme bo nadomestil pletenje srajco spredaj. Za pletenje 100 150 g shirtfronts potrebna povprečna debelina volne, 8 gumbi ali zadrgo 20 cm v dolžino.

Prvi vzorec Podveza ali boucle.  Drugi vzorec gumi 2: 2.  Boucle: 1. vrstico 1 spredaj zanke, zanke za seamy, tako da do konca;  2. vrsta obraza pletene Žuborenje zanke; tretji seriji kot 1.,  itd

Tiskamo tudi število zank, ki ustreza 16 cm in pletene vzorec najprej dodatkom ene zanke na koncu vsake vrstice do širine 34 cm pa 12 cm povezuje neposredno, ne da bi pridobili, povprečna zanke 4 cm na prenosni pomožnih iglo in na obeh straneh leve zanke še naprej plesti vsako stran posebej.

V sredini na obeh straneh zanke znižuje prvo znižal na 3 zanke dvakrat, potem pa 2 STS dvakrat in z dva-do trikrat zanke (ves čas preverjanja vzorec). Potem pletene 3 cm neposredno, brez odbitkov.  Hkrati se začne odbitkov za pobočju ramena. To se naredi takole: razkorak preostalo število zank na iglo 5, in pet sprejeme potegne vsake od strank.

Nazaj pletene shirt-spredaj, tako kot prej, le vrat delaš veliko manj.  Ko ste končali pletenje, šivanje šiv desne rame, potem pa zbiramo vse zanke na pokrovček igle, vključno s tistimi, zank, ki ostajajo za podporo napere, in vezani z elastičnim širino pasu 8-12 cm 02:02  Zadnji končal serijo, pri čemer pazite, da ne zategnite zanko.

Na levi rami zadrgo prišiti ali kvačkani vezava celotno regijo shirtfronts, in na njegovi levi rami vyvyazyvaem eight zanke za gumbe.  Opis pletilke vzet iz srajčne spredaj brez dodatek k reviji za delavca leta 1958.  Če ti je všeč ta članek in preberite celotno spletno stran, se naročite na prejemanje obvestil o zadnjih vpisov v mail! Prijava na blog, boste dobili zadnje objave iz allforfamily.ru hitreje.

Samo tip, v naročnino obliki e-mail: Na podlagi gradiva allforfamily.ru

za pletenje, kvačkanje sheme, opis pletenje oblačil