o pletenje

 

Knitting manishkavorotnichok

Crochet, pletenje, kvačkanje shema - Norec-ovratnik (pletenje)  Dickey-knit ovratnik, lahko bodisi dvostransko viskozna, da je, tako da sprednji in hrbtni strani ima isti vzorec. Pred začetkom plesti spredaj srajce, kravate vzorec in štetje, koliko zank, kar potrebujete za klicanje začeti pletenje (glejte stran 6). Pletene Podveza Dickey.

Prva zanke na začetku vsake serije ustrelil z leve na desno iglo, ne provyazyvaya. Zadnji krog vsake vrste pletene Žuborenje šiv. Izračun zanke, zdaj ob ovratnik.  Na primer, 1 cm - 2 zanke. Dolžina ovratnik 45 cm Torej, bo 45X2 je 90 zank. Dial (svobodno!) 90 zanke in plesti v Podveza st pasu 10-12 cm Nato zaprite zanke iz osrednjega dela srajco spredaj - 30 STS.

Če želite to narediti, pletene od začetka serije zank 30, v naslednjih 30 zank in zaprite preostala STS dovyazhite do konca. Nato še naprej plesti na eni strani srajčne spredaj vzorec.  S povezovanjem eno stran, blizu zanke. Po ta drugi strani plesti spredaj srajce, pa tudi prvo. Sew obleka srajco-spredaj, obračanje na robu bočnice v center.

Zložite lopute na straneh in jih kravato pred delom, ki se začne na dnu levega River, na hrbtni in spodnji rob desno River.  Rezanje na število pletene srajce-sprednji Crochet kolone, ne da bi yo niti različnih barv (glej sliko). Tie vogalih ovratnik 3 stolpec, ne da bi yo v osrednjem zanko kota. Za obleko z dolgimi rokavi so lahko povezane z manšeti.

Če želite to narediti, Izmerite obseg rokavov v zapestju in kravato dveh področjih, dolžina obodu enako orožje, in širina-ovratnik-majica spredaj.  Tie manšeta kvačkanje nit druge barve. Na podlagi gradiva nitkami.ru

shema pletenje, pletenje, yo, kvačkanje, kvačkanje, yo