o pletenje

 

Dickey preje boucle

Dickey zaznamovati od 2 delov in šivala.  Dial 30 STS na igle 7 boucle preje in pletene 2 st vrstic Podveza. Potem pletene stitch na sprednji višine 22 cm  Blizu ramena treh zank na vsaki strani in to se bo merila s ovratnik. Pletene 16 cm visok 2x2 Rib ovratnik.  Zapri zanke brezplačno.  Bind drugem delu, lahko nazaj v 2 kosa in šivanje na gumbe.

Spodnji rob srajco in kravato spredaj kavelj sc, ki niso naročnik.  To pletene srajce pred dnu kota.  Velikost shirt-front, 50 cm široka na ramenih. in 30 cm z vidika končnega izdelka.  200 g temno škrlatne preje in pletilke 9.  Start iz kota. Dial 4 zanke na napere 9 in se vežejo na grafikon.  Legend na kvadrat s križem - Žuborenje v obraz dela  kroga v kvadrat - pletene spredaj, yo, 1 spredaj v isti zanki.

Vodoravna črta - 3 zanke Žuborenje skupaj plesti.  Pri delu doseže 22 cm, 12 zapreti osrednji zanke.  zgornjo mejo 2 STS 2-krat. Pri delu doseže 30 cm od središča do ramen in širina 50 cm na ramenih, zaprite vse zanke.

Back je fit, kot tudi, vendar pa na višini 28 cm v bližini vratu 20 zank.  Sew dveh delov in na robu ust zbrati 48 zank, pletene  2 niza stitch Podveza, dodamo zanke do 52 zank in daljni pletene Rib 3x3 okrogle do višine 12-14 cm je zelo blizu zanke brezplačno. Na podlagi gradiva club.osinka.ru

zanke, yo, yo, obleko, je govoril