o pletenje

 

Knitting obleke za večje ženske

Dress za debelih ženskah, podaljšan navzdol, Oblikovana, v St st v bež volne, ki je priključena na 5 objav. Pletilni obleke za večje ženske oblekePlanck zadrge, zunanji robovi ovratnik in manšete se nanašajo tkanine vzorec. Lock 5 gumbov .  Velikost 58-60. Poraba preje 800g Needles 2,5 mm.   Če želite zagnati vzorec vrsta vzorca je liho število zank.  1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 20, 21 in 22th vrstice na obrazu zank Tie.

6. in 18. vrstice: * Žuborenje 2 skupaj zanke, yo *, 1 Wrong. 8, 12 in 16 serija: * 1 zanka off (nit zanke), K1 *, 1 loop off (nit zanke).  10. in 14. vrstice: * K1, zanke off (nit zanke), * K1.  Vse podrobnosti o pletene obleke iz dna.

Dovyazav pred nosilec (line AB), določi širina tečaj nosilec, nato pa Tie vsake pol do posameznika. Tuck vyvyazyvayte skrajšani niz. Reverji robovi sledite skupaj s polico v St st, tako da je ukrivljen prednji obroč sovpada z obraz-spredaj.  Gate vyvyazyvayte skrajšan vrstic, in nato varno šiv zanke kettelnym.   Trgovina z njihovimi deli otutyuzhte in šivanje. Sew ovratnik.

Za dokončanje obleko na zunanjem robu ovratnika in na robu izključitve za nosilec vrsto tečaja in Tie zaključna strip na zapisnik. Koti na podatke je bilo jasno, je treba na vrhu vsakega vogala provyazyvat spredaj (zunanji robovi) in seamy (znotraj kote).

Pred in po sprednji zunanji kotu zanke se doda antena zanko skozi serijo, in pred in po Žuborenje zanke znotraj provyazyvayte kotiček s serijo treh zank skupaj Žuborenje šiv.  Tečaji pritrdite obraza končna strip na napačni strani, ne zategnite. Pletene manšete zaključna viskozen. Sew na gumbe.

(Vir:. Martynenko IP "Knits"-M, Light Industry, 1973)

obleko, yo, yo, vzorec