o pletenje

 

Style pletene obleke

Kot otrok, so naši pogledi na izredno podobni - če ponudba za skupino, na vrtu, da barve nevesta, je rezultat skoraj natančne kopije princes od pasu malo širše od vratu in krilo valovitih oblakov. Če bomo ponovili poskus po 10-15 let, je verjetno, da so predstavništva močnejši spol nekoliko spremenila, vendar pa skoraj vsaka ženska lahko enostavno sestaviti  . Cut openwork pletene oblekeNekatere neveste v iskanju identitete izbranih živahni in ekscentrične kostumi iz zbirk mladih oblikovalcev, drugi ugotavljajo čar letnika, še ni trivialna ideja - pleteni poroko obleko.

Izkušeni Seamstresses se strinjajo, da se proces pletenja ne bo veliko časa - bo z izkušnjami, znanjem in brez večerna obleka bo pripravljen v mesecu.  Ampak, če vgradnjo nenadoma ugotovili, da je majhna ali velika, in nevesta bodo želeli spremeniti obliko prsi ali vzorec na rokavih, potem lahko preliv ima enako količino časa.

Dekleta, ki se ukvarjajo z obrtjo, boste želeli tie moje obleke. V tem primeru, da se udeležijo na izbiro modelov in nakup preje je najmanj šest mesecev pred uradnim datumom, tako da ne bo zabavno v tekmi s časom, v naglici obleko dovyazyvaya neprespanih noči.  Če je beseda "pletenje" povzroča vaše povezave z volnene nogavice, potem pa samo poglej za izkušenega in odgovornega gospodarja.

In najboljša stvar za iskanje ni na oglasnih deskah v omrežju, in eden od mnogih forumih pletilje, od katerih so mnoge širijo vzorce njihovega dela. In tudi če ti je všeč, je to varna in vprašati najprej povezavo malo stvar, kot prtiček z vzorcem, ki bo krasijo obleko.

Lahko cut pletene obleke skoraj nič, edina omejitev - ne smete izbrati preveč tesnim modelov s krila, "svinčniki". Poglej super pletene obleke silhueto, ravna ali sežgati krila, kratke možnosti poletje.

Če mislite, da to obleko bi bilo videti preveč skromna in preprosta, s poudarkom na dodelavo steznik - je lahko elegantno kvačkane vrtnice, globoko vratu, obročem, tanke trakove in vezene z biseri.  V mnogih specializiranih revijah in nišne spletne strani so zelo lepe kvačkanih obleko s finimi "čipke" vzorec.

Na žalost, tako tanki in Neznatan vzorec je žalostno negativna: je enostavno raztegne in deformiran in grda obleka ohlapnosti. Zato je najbolje, da izberete trdna pletene obleke s klasičnim vzorcem - zrak zanke in bari. Če želite, da se ne raztegne v nekaj urah med počitnicami, pazi na kakovost preje - najbolj izkazala mešanica bombaža in viskoze.

Še en nasvet: Če se odločite občutljivo žrebec, nato pa da ga raztegnemo pod lastno težo ali po dolgi sedež, lahko pleteno obleko, da "pad" - zelo enostavno in tanke trdna svileno obleko tkanine.  Da bi poudarili ekskluzivnost obleko in lepoto pletenje, morajo dopolnjevati svojo elegantno  . Na primer, lahko povežete Podveza, drobne torbico nevesta, kapo ali turban. In za poroko pozimi odlično prilegajo elegantni kvačkane Bolero.  In če imate še vedno dvome - izbrati pleteno obleko, samo pomisli: v vsakem zanke bo na toplo in pozitivno energijo v rokah, ki jo je ustvaril, tako da - zagotovo prinese srečo, da njegov lastnik. Na podlagi gradiva www.nasvadbe.ru

pletene obleke, nežen, obleko, vezje vzorec zanko