o pletenje

 

Bolero pleteno obleko

Bo Bolero Potrebujete: 300 g različnih fancy preje, pletilke 9.  Izdelek je sestavljen iz dveh delov, povezanih z zadnjo plesti šiv. Dimenzije izdelka, navedene na sliki 23. Za začetek sledi vzorcu Swatch v shemo 23.  V lihih vrstic: yo in PL provyazyvayte dvojnih krakov obkroža delovnih nit.  V niti vrstice Pletene takole: Enter desno iglo v zanko, pletene in PI, ga odstranite, metanje raztopi. Dovyazhite do konca.

Potegni rezilo navpično na tečaj odstraniti. Oblikovan na podlagi vzorca in izračunamo zahtevano število zank. Tip v teh zank in plesti PI. To - začetna črta.  Pletene tkanine 50 cm, ga razdelite na dva dela (20 cm do 35 cm in nazaj na polico) in še posebej pletenje.

Prvi del dovyazhite nazaj neposredno na višino 30 cm, da se odstranijo pletenje pin iglo ali dodatne odprto zanko.  Potem tie kos polico. Oblikovanje izrez v skladu z vzorcem. Po potrebi zrkel pas-ubavok dovyazhite 50 cm dolgi Zaprite zanke.  Drugi del vežejo simetrično prvi.

Previdno odstranite vnesli na pletenje pin (ekstra iglo) iz zanke delov nazaj in jih povezati z plesti stitch "zanka zanke." Dress boste potrebujete: 200 g tanke niti in buklirovannoy malo fancy preja in melange ROM; 3 napere.  Izdelek je izdelan Žuborenje šiv iz dveh delov, povezanih na vsaki strani oblikovane nit. Dimenzije izdelka, navedene na sliki 24.

Če želite začeti spremljati vzorec vzorec. Oblikovan na podlagi vzorca in se izračuna zanke. Tie podrobnosti buklirovannoy šiv skladiščenje nit, ki nadomestila, in december krpo v skladu z vzorcem. Fancy preja, ustvarjanje risalni površini, razvrščenih po pasu fotografijo, ali po vaših željah.  Končni deli priključite na straneh plesti šiv.

Straps narediti fancy preja verigo EP.  Na podlagi gradiva knitsi.ru

yo, yo, obleko, shema