o pletenje

 

Pletene obleke je vedno posebna in enkratna

Pletenine ves čas v veliko povpraševanje med ženskami, so praktični, toplo in udobno. Puloverji, jope, pletene obleke in sezono 2010 - 2011 na vrhuncu priljubljenosti.

So zbirka modnih oblikovalcev pletene obleke vseh stilov, vzorcev in stilov, ter različne obračun jersey obleka je lahko primerna za vsak dogodek in ga kombinirajte z drugimi stvari iz garderobe, zaradi česar pleteno obleko nujna in najbolj priljubljenih predmetov v omari.  Pletene obleke se lahko poveže iz volnene preje, angora, moher, kašmir klassicheskogoP kot tudi dodajanje bleščečo Lurex niti,.

Short pletene obleke, naj vam pokaže, ne samo lepoto vaših nog, ampak tudi nova oblačila: gamaše, da je način, predstavljajo duet z obleko, barvne nogavice, čevlje in hit sezone, visoke škornje škornji.  Klasično kombinacijo kratkih pleteno obleko in P naravnost jeans hlače ali le izbira je vaša.  Long pletene pulover obleko z vratom-River, klasiko žanra, ampak se prednostno črno-belo.

Dress je klassicheskiyP rokav brez rez.  Nova sezona pletene obleko z rokavi v slogu 80. let, od rame do komolca rokav brez cut, in roko pod komolcem tesno k telesu, do zapestja.  Ta obleka izgleda dobro z hlače kot cev ali z gamaše. In v kombinaciji z jackboots in tvid plašč, boste videti bolj ženstvena in elegantna.

Pletene obleke kvačkanje in pletenje, vedno posebna in enkratna je mogoče, kot modeli, ki se nahajajo v zbirkah sezone.  Obleka je 2010 2011 in tuniko z izrezom, dolgo suh pulover, s poudarkom na dobičkonosnih vitko sliki, puli obleka, obleka z rokavi, "bat", asimetrično znižanje pletene obleke novo sezono.

Asimetričen izrez, seksi denudative ramen ali trakovi obleko dres, izbira je vaša.  Barve pletene obleke za leto 2010 godaP sezoni pretežno bela, siva, črna, ampak tudi za tiste, ki imajo radi svetlost tam obleke nasičenih barv.  Zbirka pletenih oblačil iz Angela Missoni je izvirno in mestni Elegancija boemsko.

Zbiranje izstopa geometrijskih vzorcev in večplasten, multi-funkcionalnost, ter pletene jope in veschey.P podolgovate jopiči, pletene obleke vse stvari, ki se dopolnjujeta druga.P zbirko pletenih stvari iz PMissoni (Missoni) poteka žvepla v črni, bež in rumeno, rjavo-vijolične, zelene. Pleteni Dress 2010 je tudi ruffles, draperije, in naguban in okrašena njihovo vratu, rokavi in ​​spodnji del obleke. Pletene obleke je vedno posebna in enkratna pletenjeTi modeli da njuna romanca v vsakdanjem življenju njihovega lastnika.  Nosite pletene obleke za delo v pisarni, na zabavi v klubu in celo v poslovnih pogajanjih, združujejo mode in udobja. Na osnovi materialov iz češnjevega-lady.ru

Podobni Prispevkov:
  1. cap

pletene obleke, pletilke, oblačila, pletenje, pletenje