o pletenje

 

Girls pletene obleke

Oblačila za otroke kot posebno kategorijo mode pojavil pred kratkim - samo v XVIII stoletju. In tudi potem to ni tako zelo drugačna od odraslega mode, kot je danes. V tem času se je pravkar začel prve korake svojega razvoja in oblikovanja.  Že od nekdaj, oblačila za otroke in odrasle razlikuje le po velikosti.

Ne pozabite sliko XV-XVI stoletja, kjer so malo fantje in dekleta iz 2 do 15 let je prikazano v težkih obleke in camisoles, v vezene brokat in zlato pelerine, veliki klobuki in dekleta - tudi z visoko hairstyles mode. Če rečemo, da so otroci vsaj neprijetno nositi take obleke - to ne pove nič!

Danes so znanstveniki pokazali, da je ogrodje za otroke končno oblikuje šele po 7 let, in v srednjem veku in renesansi dekleta od 3 let "priklenjen" na tesen stezniki.  In ne pozabite lasulje? To postane še slabše, tako da ste prosto ocenjuje rezultate in posledice tak način.  Šele ob koncu stoletja XVIII Evropska dekleta znebiti Krinolina, in fantje - od tesen uniforme in jih nadomestili o prostem tkanino obleke, hlače, jakne.

Oblačila postal svobodnejši in lažje, in ga je dal nov zagon za razvoj v modni industriji - moda za otroke!  Toda ta sprememba ni konec tam. Do 1890 so dekleta na koncu ustavil nošenje čevljev s petami in široko krajci klobukov (zlato rjave šele prihajajo v modo). Prav tako obstajajo zasebne kopalna oblačila in športna oblačila za otroke.

Tudi v drugi polovici XIX stoletja, začel razcvet lahka industrija, predvsem na področju mode za otroke.  V tem obdobju je bilo tudi specializirane prodajalne oblačil za mlade fashionistas. Kasneje mode za fante in dekleta prišla na oder! Prvi otrok je bil Jeanne Lanvin oblikovalec.

Najprej je šivala obleke za njo izvirno deklica, in nato obrnil hobi v zelo pomembna stvar v mojem življenju, ki se je razvila iz leta v leto.  Leta 1920 se je oblačil za dekleta postala bolj svobodno in popolnoma prenehala omejiti gibanje otroka.  Konec koncev je postalo moderno, "ZDA obleki" - obleka-trapeza nogo z dvema zarezami za roke.

In po drugi svetovni vojni v modi za dekleta je bila prava revolucija, saj takrat mlade dame nosil hlače prvič. Torej boj žensk za enakost spolov in otrok, prizadetih mode. In to, odkrito povedano, samo čudovito!  Do danes je mogoče, oblačila za otroke, je opisana kot sledi: "za vsak okus in barvo ..." Po vsem, trgovin so različnih modelov, barv, stilov, otroška oblačila za vse priložnosti.

In to je v redu.  Konec koncev, lahko izberete točno tisto, kar na duši in starši in otroci! Na podlagi gradiva www.wildberries.ru

Podobni Prispevkov:
  1. zanke
  2. Pleteni traja

obleko