o pletenje

 

Amazing obleka pleteno obleko

Največjih zvezd halje - drzno ali nezaslišano misel?  Stars ljubezen ni le sijaj, ampak šok občinstvo. Po šokantno učinek na ocene javnega značaja. Zato so nekateri peneče domišljije in poguma pokazati, in nekatere pa začne šok ali očitne ekstravagantno obleko.  Ne veste, kaj obleči, da stranki, da bi ubil vse dokončne?

Tukaj bomo predstavili primere najbolj impresivno in nepozabno različice "zvezde" obleko.  1. Med prvimi tribute spoštovanja in občudovanja naj bi neprimerljivi Marilyn Monroe, katerih okus in občutek za stil lahko imenuje enega najbolj presenetljivo v zadnjem stoletju.

Ko razmišljate o Monroe vsi še spomnite njen slavni  belo obleko z globokim izrezom in naguban krilo, v katerem je zvezda pojavila v prizoru iz filma "Sedem let Desire« leta 1955.  2. Diva, ki je v začetku svoje kariere šla v stopinjah Monroe, si zasluži nič manj pozornosti, ker je - zelo Madonna.

Singer, šokantno ventilatorji in modni kritiki vsej svoji dolgoletni karieri, ter staranje v preteklih letih, izvirne in izrazne v vseh svojih slik, vendar je večina gledalcev se spomnil, da je  obleko, ki je za Madonna je Jean Paul Gaultier.  Nenavadna obleka s skodelice v piramidasto steznik je pritegnil ogromno pozornost v toku leta 1990 in še vedno ostaja primer svetlo in nenavadnega sloga.

3. Vse ocene niso zgolj modna oblačila pokaže labod, ki se je pojavil v pevka Bjork na oskarjev leta 2001.  Amazing obleko iz oblikovalec Marjan Pejoski je bil labod, krila obdajajo telo pevka in njena zavezujoča vrat svojega. Ne morete reči, da je reakcija na obleka je bila zelo sporna, vendar je še vedno, da nam primere, kako je eden od najbolj nezaslišane obleke.

4. Jennifer Lopez - Latino lepota in eden od najbolj priljubljenih pop pevcev, je prav tako omogočeno, da pokažejo sebe in svoje vroč temperament. Najboljše od vsega pa je uspelo med Grammy Awards leta 2000.  Po zmagoslavje javnosti že dolgo časa razpravljali neverjetno, prosojni obleka z eksotičnimi odtisi in ekstremnih vratu Roberto Cavalli (Roberto Cavalli), milost pevka tisto noč.

Treba je opozoriti, da je pogledal obleko na veliko pop diva in je postal eden od najbolj znamenitih.  5. Da ne omenjam morda najbolj drznih in izvirnih osebnosti v sodobnem scene, katere obleka tega surovega mesa, jahanje postal nezaslišano.  V takih obleko pojavila na eni od glasbenih slovesnosti Lady Gaga. Kot je bilo pričakovati, obleko takoj postane tema pogovora, vendar pa si zasluži vso podobo neformalnih pevec.

Kot lahko vidite, za edinstveno, čisto pravilno, in okusna obleka iz spletne trgovine. To oblačilo, kot pred sto leti, je lahko tudi okrasite, ki predstavlja hostesa z najboljšo roko.  Morda bo Zgoraj navedeni primeri, bo vaš vodnik, vendar pa svojega okusa, ni dvoma, bomo dosegli nič manj uspešen način! Na podlagi gradiva www.wildberries.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kape
  2. yo

obleko