o pletenje

 

Pletene cvetje

S kavelj in majhna količina nit je zelo enostavno ustvariti cvetje, ki nikoli ne zbledi. V tem članku bom opisal nekaj osnovnih pravil in nasvetov, pa tudi zagotavljajo primere pletenje, da se olajša vaše pletenje različnih vrst cvetja.  S kavelj in majhna količina nit je zelo enostavno ustvariti cvetje, ki nikoli ne zbledi.

V tem članku bom opisal nekaj osnovnih pravil in nasvetov, pa tudi zagotavljajo primere pletenje, da se olajša vaše pletenje različnih vrst cvetja.  Za vyvyazyvaniya cvetje ponavadi uporabljajo bombažna nit. Thread je bolje, da težje, da bi cvetni listi obrazec.  Seveda mora biti teme tanek dovolj. V se lahko dodajo ali viskozne preje lurex za obarvanje sijaj.

Za barve so zelo dobre bilance različne teme, ki so pletilje zbirajo v ogromen znesek.  Hook izbere najbolj občutljiva, cvetni listi, ki so gosto strukturo in ohrani svojo obliko.  Rože se lahko držijo ničesar.  Najboljše od vsega pa bodo smotretsyaP na žive rastline, ki še niso v cvet.

Lahko jih nalepite na stebla umetno cvetje, iz katere je treba izbrisati, popki umetne rože in lepo priložite povezane.  Prav tako, pleteni cvetje bo veliko bolje, da imajo obliki, če se zdravijo s škrobom in periodično med sušenjem, da popravi obliki cvetnih listov, dokler popolnoma suha škroba.  Osnovni nasveti in pravili.

1 Začnite z rožo, vedno verigo zraka zanke, ki se zaprejo v obroč z polustolbika brez yo.  2 V skladu z navodili za pletenje krog sc. Hkrati pobral pletenje znotraj vrhu drill niz, nato pa prilagodite velikost luknje znotraj cvet.  3 Če pletenje krogih, je treba vsak krog, mora imeti eno polustolbikom brez yo v zadnjem delu prvega stolpca zanke, ne da bi yo.

Ko spiralo pletenje provyazyvat sc v zadnjem delu prvega stolpca.  4 Na sliki 4 cvet primerna za spiralo.  Spiralne oblike spredaj (prikazano temneje) stene zanke. Če ste pletenje krogi, mora vsak krog je zaprt, ne da bi polustolbikom yo v zadnjem delu prvega stolpca.  5 Če želite vnesti začetek novega klina od drill niz (rdeči) pod prednjo steno prvi sc.

6 prednjo steno zanke vezane cvetnih listov v skladu z navodili.  In sedaj opis Pletilni osnovne vrste cvetja.  Narcissus.  Opis dela.  Enajstmetrovka 6 ce in eno brez polustolbikom yo jih zapreti v ring.  1 krog: 1 CE, 12 st.b.n.  Ta in vsak krog zapreti, ne da bi polustolbikom yo v prvem krogu.  Vsako naslednjo vrstico začne s 3-ce namesto enega st.s.n.

2 krugZh vsake zanke vyvyazyvat 2 st.s.n za zadnjo steno.  3 in 4 krog: knit vsake zanke v st.s.n  5 krogov: plesti st.s.n, z vsako od tretjega kroga provyazyvat 2 st.s.n. Skupaj 32 st.s.n.  6 krog vsake zanke v tie na polustolbiku brez yo, potem pa 2 ce

Ko cvetovi pletenja kavelj, vnesite le sprednje stene.  Začnite z pst.b.n, sprednje prva stena in st.s.n vsake zanke pletene 2 st.s.n. (prvi st.s.n se zamenja s 3 ce). Skupaj 24 st.s.n.  2 krog: vsaka zanka pletene 2 = 48 st.s.n st.s.n.  3 in 4 krog: pletene glede na diagram na sliki.  Vse, kar potrebujete za povezavo šestih ponavlja.

Flowers v škrob.  Opis jegliča.  Posoda: Hook vedno vstopijo samo za zadnji del zanke.  Dial 7 ce in jih spoja v ring, ne da bi polustolbikom yo.  1 krog: 1 CE, 12 st.b.n.  Izrazi niso blizu, in še pletenje v spiralo (tj., vnesite hook v prvem st.b.n).

Naprej na plesti v skladu s shemo. Flower: ce * 3, 3 bar pletene skupaj, ce 4, 1 pst.b.n iz istega razloga, st.b.n.  Potem pojdite na Talamus in naslednja zanka pletene 1 pst.b.n.  Ponovite od * 59-krat.  Opis kamilice.

Dial 7 ce in jih spoja v ring one sc. Pletilni hook barveNaslednja plesti v skladu s shemo.  Cvetje navlažite raztopina škroba. Na osnovi materialov iz ženske-doma.ru

kavelj, opis pletenja, cvet, yo