o pletenje

 

Opis kvačkanje cvet

Tukaj prikazuje majhen izbor izvirnega kvačkane rože , ki jih je sheme revije "Knitting." Te rože se lahko uporablja  kot okras, pa tudi njihovo početje lepši nit in primeren kavelj, kot elemente intarzijami čipke.  Flower s six cvetnih listov so primerni obliki za priključni motivi v eno platno.

Tridimenzionalna cvet priložen k temu provyazyvanie "gumbi" in zavezujoče "rachim korak."  To cvet izstopa zaradi svoje preprostosti in izvirnosti. Opis kvačkanje cvet cvetŠtevilo venčnih listov lahko razlikujejo glede na vaše želje, kot je bolj bujno cvet  provyazyvayte več venčnih listov.

Beautiful velika cvetličnim motivom, z velikim faldyaschimi ali se prekrivajo drugih cvetnih listov, bo osrednjo vlogo v okolju bolj majhne predmete.  Ta cvet, kot večplasten star, zelo priljubljena kot okras klobuke.  Opis kvačkanje cvet: Vpišite verigo 9 vozd.petel, ga zaprete v ring in plesti 1 st serije, ki segajo od ene temperature. zanke dvig, 17 st b / n.

Druga serija začnejo s 3-vozd.petel Recovery in Tie z Art / n, ki dodatek prek enega zanke, , ki je provyazyvaya ene zanke z 2 žlici / n.  Tretja serija začeli plesti podlagi cvetnih listov: dial veriga z dne 22. vozd.petel  in ga pritrdite s pomočjo 2 zanke st b / n, bi bilo treba 14 arochek.  Nato začeli pritrdite arochki provyazyvaya 11. w / o, 2 stoletja temperature.Ponavljanje , da top 11 postaj w / n, zato smo ponoviti obvyazyvaya v krožnih 06/05 seriji.

Podobni Prispevkov:
  1. Crochet
  2. pinetok pletenje, čevlje

opis pletenja sheme, cvet, loop