o pletenje

 

Zgornjim delom pletenje

EYE Pletenje (1) Activity je Melissa, lastnik  Pozdravljeni, dragi moj Švalja!  Danes želim, da vam blitz tečaj z zgornjim delom kvačkanje. Torej, z zgornjim delom pletenje - neke vrste imitacija zgornjim delom - gipyurnoy vezenine, ki sta jo v posebej tkano mrežo. Ta čudovita oblika z iglo zdaj izgubila svojo nekdanjo popularnost.

On nadomesti bolj pogosti razlike v delovanju. Zgornjim delom pletenje pletenje shemoZaradi svoje lepote in enostavnosti izvedbe file kvačkanje z lahkoto zmagal priljubljenosti med craftswomen po vsem svetu, in zanimanje za to vrsto z iglo je nezmanjšan.

Se lahko izvede loin tehnika pletenja okrasni nakit, kot so prtički, prti, zavese, pregrinjala in podobno, pa tudi oblačila iz openwork in čipke nogavice poleti vložki, na zanimiv in sviterochkov obleko poletje. Pretty majhne stvari, ki v tehniki pletenja ledja, okrasite svojo hišo, bo le njegova povezana šarm in udobje, poudarite svoje naravne lepote in individualnosti.  Vas zanima?

Nato zavijemo na študijo osnovnih tehnik pletenja ledvenem delu.  Za to potrebujete: kavelj (bolje, da imajo določene trnkov)  Prejo za strojno pletenje,  škarje,  malo potrpljenja in skrbnosti,  svoje delo in nagrajeni na podlagi zaslug.  Podlagi ledvenem delu pletenja je mrežo, ki je narejen iz stebrov in zraka zank, hkrati z dokončanjem posameznega stolpca omrežje vzorec celic vyvyazyvaetsya.

Manj pogosto, na nekaterih področjih z uporabo inverzije, potem je risba sestavljena iz praznih celic na napolnjena ozadju. Značilno je, in omrežje vzorec in teče niti ene barve, včasih pa jih uporabljajo različne teme in barve za poudarjanje meje med sliko in neto, morda celo samo končna vezenje robov.

Najbolj pogosto, je tkane mreže iz kolone z 1 yo, med stolpci 2 zračni zanko, le redko uporabljajo omrežje drugih velikosti, odvisno od ciljne.  Na primer, izdelek je izkazalo, da kvadrat, uporabite stolpce sesquioxides (patent), za nekatere modele uporabo mrežo stolpcev, povezanih z dvema yo in 3 zračne zanke med njimi, se omrežje uporablja v večjih izdelkov, pravilno izbrano obliko in materiala, da izdelke na mreži, samo zrak.

Ali je možno izvedbo fine mreže, v katerih so stolpci ločeni z yo samo eno zanko zrak. Velikost omrežja mora biti navedena v navodilih za izdelavo izdelka.  V celice napolnjene z zrakom, namesto zank z yo stolpci provyazyvayutsya, bodo zadnjem stolpcu prejšnjo celico in najprej v naslednjo celico.

Na primer, v dveh celic, napolnjeni z 7 stolpcev, namesto pričakovanih 8, tri napolnjene celice - 10 barov, namesto pričakovanih 12, itd  To je bil izdelek lep in čist, mora imeti pravilno stolpcev. Hook morajo biti vpisani v sredini vrh kolone, ki niso v dve kite zapored dno, da bi se izognili krši harmonijo proizvoda.  Zgornjim delom pletenje mora biti zdrava.

Poskrbite, da je bil zanke niso razširjene in visi bari.  Da bi se izognili raztegne zgornje zanke, lahko dobite hook pol manjša kot je bilo predvideno za prejo iste debeline v drugačni obliki pletenje.  Za zgornjim delom iz skoraj vseh primernih nit. Izbira nit bo v veliki meri odvisna od izbranega izdelka.

Za zavese, pregrinjala, prti itd bolj primerno debele kože, za nežno čipko - tanke, po možnosti zvit, si lahko ogledate dobro.  Značilno je, opisi izdelkov, daje navodila o izbiri nit, ki prikazuje potrebno število. Ampak ne skrbite, če boste našli teme, ki so uvoženi v revijah.

Če nimate bogato izbiro, ne bojte se eksperimentiranja, na koncu, se bo vrsto izdelka veliki meri odvisna od vaših sposobnosti.  Zgornjim delom pletenje - dvostranski, z zankami vrtenja.  Obstaja splošno pravilo, da so palice nadomesti z zankami dviga:  (F), namesto kolone s 3 yo - 5 zraka zanke.  Med umik iz pravne dviganje zanke, morajo biti navedeni v navodilih za model ali vzorec pletenje.

Avtor - Melissa Na podlagi gradiva www.nevestushka.ru

kvačkanje, pletenje sistem, kvačkanje, pletenje fileti, nežen, kavelj