o pletenje

 

Zgornjim delom pletenje dostopna tudi za začetnike

Zgornjim delom pletenje , ki temelji na imitacija čipke in file je menjavanje prazne in napolnjene celice v mreži, ki daje nenavadno igro svetlobe in sence. Platno, izvedene v tehniki pletenja ledvenem delu, ter ima svojo obliko. Eye of pletenje tehnika je zelo primerna za namizni prti, serviete, pregrinjala, zavese. Prav tako dobro pri opravljanju poletja bluze z zgornjim delom, srajce, Dresses, jakne, itd

Zgornjim delom pletenja je na voljo tudi novice pletilje.  Ponavadi file omrežje je menjavanje kolone z yo in zraka zank, vendar obstaja veliko različic kombinacij stolpcev iz dveh ali več yo. Število zank zraka je lahko tudi drugačen.

Zgornjim delom pletenje se izvajajo programi, ki ustreza tudi prazno celico prazno vzorec celic, in osenčeno polje napolni z vzorcem, je provyazyvaniem kolone z yo.  To je najbolj primeren za pletenje preje ledvenem delu iz bombaža, ampak se uporablja tudi lan, viskoza in druge mešana preja iz teh vlaken.

Primer pletenje zgornjim delom omrežja z izmenično kolono z yo in dve zračni zanke napolnjene celice obliki tri stolpce z yo. Primer pletenje z zgornjim delom omrežja postopno način.  Poleg celic.  Za dodajanje prazno celico na začetku vrsto zank provyazyvaetsya seven dvigalo zrak, obrnite in izvedbo umetniškega dela. s / n, v stolpcu prejšnje vrstice.

Za dodajanje celic na koncu serije 2 zraka provyazyvaem zanke in da stolpec s 3 yo v zadnji zanki iz prejšnje vrstice.  Za dodajanje nekaj praznih celic v začetku serije, je treba za izračun števila širitve celic.  Na primer, za dodajanje 2-celice: 3 zraka zanka za povprečnega obnovo celic za sedem zank za celice, nato pa pletene st s / n, v 8. zanke iz kavelj, 2 zračni zanke in umetnosti. s / n, v zadnjem stolpcu prejšnje vrstice.

Nekaj ​​praznih celic na koncu dodamo številko, kot tudi sam, ponavljanje tolikokrat, kot je potrebno in provyazyvaya kolone s 3 yo sredi zadnjega stolpca.  Za dodajanje ene polne celice na začetku vrsto zank pletene 5 dvigalo zrak in začeli plesti kolone z yo iz tretjih zanke od trnka, nato pa plesti st. s / n, v naslednjem st in st. s / HP v zadnjem stolpcu prejšnje vrstice.

Za dodal na koncu celice napolnjene s številom provyazyvaem 3 stolpec z 2 yo v spodnjem delu prejšnje vrstice.  Za dodajanje nekaj celice polnjenje na začetku serije, kot tudi za prazne in jih je potrebno izračunati količino zraka zank.

Na primer, 2 injekcijski kletkah: 3 zraka zanka za povprečnega celice + 5 zraka dvigala zank za mobilni provyazyvaem in začeli plesti z bari yo s četrto zanko na kljuko.  Na koncu smo dodali nekaj število polnih celic, kot tudi eno, v upanju, da vsaka celica potrebuje 3 stolpec z 2 yo.  Zmanjšanje celic.

Za odštevanje celic v začetku serije, skozi povezuje palice v desno mesto s prejšnjo serijo, ki se začne v zgornji vrstici in pletene 5 zanko zrak dvigalo.  Če morate odšteti celice na koncu serije, samo ne dovyazyvayte na število celic, ki jih je treba zmanjšala.  Diagonal Tog na začetku serije: diagonali Tog na koncu serije: poševno odštevanje shemo z zgornjim delom omrežja: Na podlagi gradiva domihobby.ru

yo, yo, pletene ledja, obleko