o pletenje

 

Shema modelov ledvenem delu pletenje

Sheme vzorci za pletenje kvačkanje ledvenem delu file

Slika. 14 prikazuje primere, kako uporabljati simbolov pisnega kosov z zgornjim delom parjenja (slika 14a pletene mreže, Sl. 14b se izvajajo na mreži vzorec gosto motivov). Shema modelov ledvenem delu pletenja je sestavljen iz prazne celice in celice s križem (slika 15).

Prazne celice v vzorcev pomeni kvadratnih celic ozadja, ki so sestavljena iz 2-bar zraka z zankami in yo. Celice s križem pomeni mrežna celica napolni z 2 stolpci z yo. Za pletenje ledvenem delu, lahko uporabite katero koli shemo za enobarvne križ vezenje. Razširitev in izdelki celic zmanjša z zgornjim delom iz viskozne, je lahko pravokotne, okrogle, v obliki zvezdic, in drugih kompleksnih vezij.

Da vyvyazat zapleteno vezje, je treba za povečanje ali zmanjšanje vrstah eno ali več celic. Ko dodate celice na začetku števila pletene zank in 8 zraka vyvyazyvayut 1. stolpcu na skrajni stolpcu prejšnje serije (slika 16). Če je številka, dodana na začetku več celic, provyazyvayut 3 zraka zanke za vsako celico. In 8 zraka zanke na celice in provyazyvayut 1. stolpec na 9. Air od konca zanke (sl.

17). Ko dodate celice na koncu serije provyazyvayut katerih sta dve zračno zank. Stolpec s 3 yo na skrajnem stolpcu prejšnja vrstica, iz katere je bil že pletene zadnjem stolpcu z yo (slika 18).

Pri številu podaljšanj za več celic v vsaki celici provyazyvayut katerih sta dve zračno zank. Sheme pletenje vzorcev ledvenem delu yo& 1 stolpec s 3 yo (slika 19). Če na začetku serije obrniti navzdol nekaj celic, ustrezno število zank vezani off povezuje palice.

In potem plesti 3 zraka dvigalo zanke za 1. celic. Če morate odšteti nekaj celic na koncu serije, tik pred koncem pletenje series. Na podlagi gradiva qvvvp.com

yo, pletene ledja, yo, shema