o pletenje

 

Podlaga ledvenem delu pletenje

Basis ledvenem delu kvačkanje kavelj

podlagi ledij pletene mreže je izdelan iz zraka zanke in barih z yo, tako da je ta tehnika je na voljo tako, da izpolnite praznih celic posameznih vzorec stolpcev vyvyazyvaetsya. Vzorec se lahko oblikujejo z obračanjem (od praznih celic napolnjen z ozadjem.) Najpogostejši način za pletenje mrež, z zgornjim delom - stolpec 1 in 2 yo zračne zanke med njima.

Prav tako lahko fit v mreži drugih velikosti, odvisno od velikosti izdelka. Da bi bil izdelek natančno izvesti za uvedbo kavelj na vrhu stolpca, ne pa 2 spodnji vrstici pletenice. Zgornjim delom pletenje mora ohraniti svojo gostoto in zato je treba paziti, da se prepreči raztegne zanke in visi bari.

Da bi se izognili raztezanje izdelek je mogoče sprejeti na velikost hook je manjša kot je bilo predvideno za prejo iste debeline. Za pletenje ledvenem delu lahko uporabite katero nit. Navadno kvačkanje namizni prti, pregrinjala, zavese, ki se uporabljajo debele preje, tanke prtiček. Pletilni in dvostranskih ledvenem delu storiti z zankami vrtenja.

Obstaja nekaj pravil, po katerih so stolpci nadomesti z dvig zank. - Stolpec s 3 yo nadomesti s pet zraku zank. Med umik iz pravne zanke bodo določeni v shemo bi opisali vaš izdelek. Dodatek prazno celico.

Je na koncu več dodati naslednje: v zadnjem stolpcu se prilega yo 2 zračni zanke in kolone s 3 yo, kavelj vbrizga na istem mestu kot zadnji stolpec z yo. Dodatek 2 ali več praznih celic.

Basis ledvenem delu pletenje yoje na koncu več dodati naslednje: v zadnjem stolpcu s yo 2 ce fit, nato pa Art. 3 / n na istem mestu kot zadnji stolpec s / n, nato pa podal dve ce pletene in umetnosti. 3 / n, kjer hook vstopijo v sredini prejšnjega stolpca. Tako lahko dodate poljubno število zank. Zmanjšanja same celice na koncu serije: ne samo provyazyvaem zadnje celice. Na osnovi materialov iz moje-vyazanie.ru

kavelj, file kvačkanje, pletenje, yo