o pletenje

 

Knitting zgornjim delom omrežja

Pletilni Simple kvačkanje ledvenem delu file mesh omrežje je sestavljena iz zraka zanke in vodoravne palice z yo (visoka stolpcev) z navpičnico.  Eye of omrežja Ta mreža je sestavljena iz celic v širino in višino 2 zank v stolpcu z yo.

Prvič, vyvyazyvayut verigo zanke zraka, katerih število bi bilo treba dvakrat število celic vodoravno v shemi, plus končne zanke, ter ustrezno število zank dvig prvem stolpcu prve vrstice.  Navpične črte lahko provyazyvat stolpec z yo, yo Patent stolpcu z stolpec ali dva yo plus 1 zraku zanko, z eno zanko prejšnja vrstica je minilo.

Da bi dobili končana celice, morate plesti v svojem mestu z dva stolpca yo v zrak zanko prejšnje vrstice.  Eye dveh omrežij To omrežje je večji od prvega, in se uporablja pogosteje. Pletilni zgornjim delom omrežja, hookNa to, vsaka celica je sestavljena iz treh zank. Vertical celice smer obliki kolone z yo in dve zračni zank.

V drugih primerih - Patent stolpec z yo (ali stolpec z dvema yo) in dve zračni zank. Polnjena celica je sestavljena iz treh stolpcev.  Vsaka nova serija začne in konča z dodatno kolono ali stolpec z yo yo druge vrste.  V vsako vrstico, je prvi stolpec nadomesti z dvig zank.

Style z yo zamenjati tri zraka zank, patent stolpec nadomešča tri ali štiri zraka zanke in zložene z dvema yo - štiri zračne zanke.  Direct odštevanje Če odštejemo število zank v začetku serije, nato pa priključite pravokotne celice, prva zanke pass, ki povezuje palice, nato pa vyvyazyvayut prvo celico, saj je zahtevano število dvig zank.

Torej, v začetku serije izkaže "korak."  Poševna odštevanje Če želite zmanjšati zamik v začetku serije, namesto prvega stolpca zraka vyvyazyvayut four dvižne zanke in jih provyazyvayut skupaj s tremi (ali dva - za omrežje z zgornjim delom 1) stolpci z yo, vyvyazannymi za naslednjo celico.  Tako so v začetku serije napolnjene trikotnik.

Če želite zmanjšati zamik na koncu serije pred zadnjim zanke vyvyazyvayut tri (za omrežje 1 - dve) stolpec z yo. Potem ti stolpci s kolono provyazyvayut z dvema yo, vyvyazannym v zadnji celici.  Poševna zmanjšanje prazne celice Če začetek serije ne bi smelo priti napolnjena in prazen trikotnik, nato pa eno dodatno dvigalo zanke vyvyazyvayut in izvedite stolpec kot ponavadi.

Z istim poševne zmanjšanje praznih celic na koncu serije, ki opravljajo cut-off kolone, ki bi morala biti predvsem drugih stolpcev mreže, ki je za mrežo kolone z yo so, da se veže stolpec z dvema yo, ter za omrežje stolpcev z dvema yo potreba po povezavi zadnji stolpec s tremi yo.  Neposredno poleg Če želite dodati celic na začetek serije, za njih pravo količino zraka zanke vyvyazyvayut in zanke dvig, nato pa te zanke vyvyazyvayut nove celice.

Dodatek zanke na koncu serije poteka na drug način.  Po zadnjem vyvyazyvayut stolpca zahtevano število zank. Potem bi tri yo, vnesite hook na dnu zadnjem stolpcu pletene in potegnite nit malo dlje kot običajno. Po tem, vse Pairwise provyazyvayut yo, zaradi česar je prazno vrstico celic.

Skew poleg celic napolni Če želite dodati zanko v trikotnik na začetku serije, prva vyvyazyvayut potrebno količino zraka zank za dviganje in eno dodatno zraka zanko.  Potem vyvyazyvayut tri (z zgornjim delom za omrežje 1 - dve) stolpec z dvema yo in dodatni stolpec za eno bolj yo.

Če želite dodati nekaj celic na začetku serije, iz enega samega tuljavo vyvyazyvayut verigo zračnega zanke, na kateri bi gradili novo mrežo, in nežno jih združimo z glavno st.  Poleg menjavanja prazne in napolnjene celice lahko, risbe, ki jih različne pasme verige zraka, zaradi česar vse vrste slik v obliki križi, zvezde, snežinke, rože.

V zvezi z opremo ledvenem delu pletene, Lahko uporabite enega od dveh načinov:  Vyvyazyvat risanje z mrežami. Kot je na sliki lahko služi bodisi Križić.  Kvačkanje očesa, nato pa ji krpanje stitch vezenje ali metode "čipke filet."  Ta metoda se zdi bolj občutljivo in privlačno.

Za ponazoritev, da bi risbo - staro slovansko vezenje motiv iz "Pava". Dark celice so napolnjene z možgansko kap kritina. Inside vezenje prtljažnik "pajke". "Stebla" "flowers" vlečenega niti.  Seveda, bi morala biti vezenje v barvah.

Naslednja ilustracije - ki spominja na motive za vezenje na pletene mreže kritina, če tako želi, lahko in vyvyazat.  Slike v nadaljevanju - sistem za ledveni pletenje najbolj priljubljenih motivov. Na podlagi gradiva needlework.ekzark.com

yo, kavelj, yo, shema, ledja pletenje zanke